İyi Parti Kahramanmaraş İl Teşkilatından oluşan bir grup Ankara İyi Parti Genel Merkezine çıkarma yaptı. İl Başkanı Ahmet Çabukel’le birlikte İyi Partinin Onikişubat İlçe Başkanı Doğan Murat Kılıç, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Fatih Öztürk, Afşin ilçe başkanı Mehmet Taşkale, Andırın ilçe başkanı Fatih Dal, Çağlayancerit İlçe Başkanı Mustafa Tunç, Ekinözü İlçe Başkanı Bilal Kaplan, Elbistan ilçe başkanı Av. Hüseyin Gül, Göksun İlçe Başkanı Ali Arslan, Nurhak İlçe Başkanımız Küçük Mehmet Şahin, Pazarcık İlçe Başkanı Ali Kaykı ve  Türkoğlu İlçe Başkanı Hasan Kızıldağ Ankara’da Akşener ile bir araya geldi.

Genel Başkanları Akşener’in davetiyle Genel Merkezde bulunan teşkilat mensupları, Genel Başkan Yardımcılarını ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’le de bir araya gelen Kahramanmaraş heyeti Cumhurbaşkanlığı seçiminden, genel seçime, teşkilat çalışmalarından, seçim çalışmalarına, Kahramanmaraş’taki sorunları masaya yatırdı.  İl Başkanı Çabukel, Kahramanmaraş’ın kronikleşen ve acil çözüm bekleyen sorunları ile sorunların çözüm önerileri konusunda Genel Başkanı Akşener’e sunum yaptı.

Genel Merkez ziyaretinin ardından bir açıklama yapan İyi Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Çabukel; “İyi Parti Kahramanmaraş il başkanlığı olarak içinde bulunduğumuz koşulların ne denli sabır ve sükûnet içerisinde geçtiğinin farkında olarak Kahramanmaraş’ımızın kendisine atfedilen ‘Kahraman’ca yaşamanın gerçekleşmesi için canla başla çalıştığımızdan emin olabilirsiniz. Bu inanç ve enerjinin tüm halkımızla birleşip, İyi’lerine Kahramanmaraş’ın kanatlarının altında çoğalması bizim için büyük bir güçtür. Bu gücün artıyor olması da İl başkanlığımızın, ilçe teşkilatlarımızın sayesinde olmuştur. 

Esra Erol Tülay Güney kimdir? Esra Erol Tülay Güney - Songül Arslan olayı nedir? Esra Erol Tülay Güney kimdir? Esra Erol Tülay Güney - Songül Arslan olayı nedir?

         İYİ PARTİ Kahramanmaraş İl başkanlığı olarak, güçlüyüz, kararlıyız ve çalışmalarımız ve projelerimizle Kahramanmaraş’ımızın yanındayız.” Dedi.