Kadıoğlu Et Mamülleri ilk olarak 1990 yılında sizleri eşsiz lezzetleriyle buluşturmuştur. Kendi marketleri içerisinde son derece özel lezzetlerle sucuk yapımına başlamıştır. Daha sonrasın 1993 yılına geldiğinde işler çok daha büyümeye başlamıştır. Artık fabrikalaşan şirket Kadıoğlu Et ve Süt Mamülleri Ltd. Şti. kurmuştur. Kuruluşundan beri daima sizlere en iyi ürün içeriği sunarak ilerlemeyi kendisine hedef belirtmiştir. Daha sonrasında ürün çeşitliliğine giderek de salam, sosis, kavurma gibi ek ürünler çıkartmaya başlamıştır.

Kahvaltılarınızın vazgeçilmez parçası olan sucuk çeşitleri alanında son derece farklı lezzetler sunar. Aynı zamanda sizlere özel orijinal dana sucuk üretimi de gerçekleştirir. Dana sevmeyenler için piliç, hindi eti türevleri de mevcuttur. Ayrıca sucuk fiyatları noktasında da son derece uygun bir fiyat listesine sahiptir. Her cebe uygun farklı sucuk üretimleri vardır.

Kadıoğlu Sucuk Üretim Tesisleri

Ülkemizde son zamanlarda sucuk üretimi için özel sucuk fabrikaları kurulmaya başlamıştır. Bunlardan biri de Kadıoğlu Et ve Süt Mamülleri şirketidir. Fabrikalardan el değmeden sofralarınıza kadar en temiz haliyle gelmektedir. Aynı zamanda sizlere daha da kolay satın alma gerçekleştirerek internetten sucuk sipariş etmeniz mümkündür.

El değemeden makine kullanımıyla sizlere daha sağlıklı bir şekilde gıdayı ulaştırır. Ülkemizde bu anlamda sucuk üretiminde tesis olarak Afyon büyük bir yere sahiptir. Kadıoğlu Mamülleri de tüm bu standartlara uygun hem ülkemize hem de yurt dışına satışlarını gerçekleştirmektedir.