Voyager İcra Kurulu Başkanı Stephen Ehrlich yaptığı açıklamada, kripto piyasalarında uzun süredir devam eden volatilite ve şirketin yan kuruluşu Voyager Digital’in kredi verdiği Three Arrows Capital’in temerrüde düşmesinin, alınan bu kararda etkili olduğunu dile getirdi.

Bu süreçte şirketin günlük operasyonların desteklenmesi için likidite sağlayacak 110 milyon doların üzerinde nakit ve kripto varlığı olduğu belirtilen açıklamada, çalışanlara olağan şekilde ödeme yapılmasının ve belirli müşteri programlarının kesintiye uğramadan sürdürülmesinin amaçlandığı bildirildi.

KAPSAMLI YENİDEN YAPILANMA

Açıklamada görüşlerine yer verilen Voyager Üst Yöneticisi Stephen Ehrlich, platformdaki varlıkların korunması ve müşteriler dahil olmak üzere tüm paydaşlar için değer maksimizasyonu için en iyi yolun kapsamlı yeniden yapılanma olduğunu belirtti.

Ehrlich, son birkaç ay içinde kripto para piyasalarındaki oynaklığın ve kripto yatırım fonu Three Arrows Capital'ın temerrüde düşmesinin Voyager Digital'in bilinçli ve kararlı adımlar atmasını gerektirdiğini vurguladı.

Dune: Çöl Gezegeni 2 izle! Dune: Çöl Gezegeni 2 Türkçe Dublaj, FULL HD İZLE! Dune: Çöl Gezegeni 2 izle! Dune: Çöl Gezegeni 2 Türkçe Dublaj, FULL HD İZLE!

Terra ekosisteminin geleneksel para birimi dolara endekslediği TerraUSD’nin (UST), ağır satışlara maruz kalarak sabitliğini kaybetmesinin ardından işlevselliğini kaybeden ekosistemin, piyasada yaklaşık 45 milyar dolarlık bir zarara yol açtığı tahmin ediliyor.

Kaynak: Milliyet