1973 yılında kurucusu Ali Rıza Kısakürek tarafından temelleri Kahramanmaraş’ta atılan, bugün 700 çalışanı ile günlük 1.200 takım elbise ve 1.700 gömlek üretimiyle Türkiye’de erkek giyimin öncü markalarından olan PİSERRO, Mersin’de açıldı. İddialı kreasyonları ile İngiltere, Fransa, İtalya gibi moda devleri ile yarışan PİSERRO, mağazalaşmasını da tamamlıyor. Bu bağlamda, bayi sahibi Aslıhan Bolat’ın yapacağı ve konsept olarak A plus açılan mağaza Mersin bölgesine hizmet edecek.
MUTLULUK DUYUYORUZ
PİSERRO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Kısakürek mağaza açılışında yaptığı konuşmada: “Kahramanmaraş merkezli firmamız, 600 kişilik üretim ekibi ile günlük 1.200 takım elbise, 1.700 gömlek üretimi ile ülkemizin erkek giyiminde önemli firmalarından bir tanesi. Bende huzurlarınızda Aslıhan Bolat ve ekibine böyle güzel bir yerde mağazamızı açtığı için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı
BENİ ÇOK UMUTLANDIRDI
PİSERRO markasının kendisini çok umutlandırdığına değinen PİSERRO Mersin bayi sahibi Aslıhan Bolat: “PİSERRO mağazasını Mersin’de açmaktan gurur duyuyorum. Bu gururu benimle paylaştığınız için sizlere ayrı ayrı teşekkür ederim. PİSERRO markasını buraya kazandıran asıl sahibi Uğur Kısakürek benim heyecanıma heyecan katmamı sağladı. Hepinizin huzurunda teşekkür ediyorum” dedi
FARKLI BİR VİZYON
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’de Aslıhan Bolat için şu ifadeleri kullandı: “ Yeni bir başlangıç insan hayatında yeni bir umuttur. İş yeri oluşturmanın heyecanını anlayabiliyorum. Başarılı olmak için özellikle iş hayatında, istikrar çok önemli. Sabah erken geleceksiniz iş yerinize, akşam işinizi bitirip öyle ayrılacaksınız. Bunu bir nasihat olarak değerlendirmeyin ama bunu söyleme nedenim; her geçen yıllar, sadece Türkiye’de değil dünya’da rekabeti arttırıyor. Artık kitle iletişim araçları teknolojiler, farklı bir bakış açısını, farklı bir vizyonu, ortaya koymamızı zorunlu kılıyor. Dolayısıyla yarış çok iddialı olduğu için, çok güçlü rakipler olduğu için siz onlardan daha iyi çalışmanız gerekiyor. O açıdan söyledim. Başlangıç olarak belirlediğiniz mekanı size sordum. Neden burası diye? Sizde artık cadde mağazacılığı diye cevap verdiniz. İnsanlar artık AVM’lere gitmek istemiyor. Buralarda park sorunu olmayacak. Sizleri kutluyorum” 
HAYALLERİNİZİN GERÇEK OLMASINI DİLİYORUM 
Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’da şöyle konuştu: “Ben Aslıhan Bolat Hanımefendiyi kutluyorum. Ben belediyeci gözü ile yere bakıyorum çok güzel bir yer. Hayallerinizin gerçek olmasını diliyorum”
MERSİNLİ ERKEKLER PİSERRO İLE ŞIK OLACAK
Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan ise şunları dile getirdi: “ Mersin’li hanımlar zaten hep şık, artık Mersin’li erkekler daha şık giyinmek için önemli seçeneklere daha sahip oldu. Kendimize takım elbise seçerken, uğrayacağımız noktalardan birisi PİSERRO. Ben sizin yüreğinizi, cesaretinizi kutluyorum. Mersin’e yeni bir değer kattınız” 
Açılış törenine Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Gülcan Kış, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Abdulhamit İzol ve seçkin davetliler katıldı. Törene katılamayan iş insanları ise çelenk gönderdi. Açılış mini bir konser sonrası son buldu.