Son yıllarda teknolojinin gelişimiyle birlikte yerinizden bile kıpırdamadan evinizin konforunda psikoloğunuzdan bilgisayar, telefon veya tablet yardımıyla online olarak terapi hizmeti alınmaya başlanıldı. Teknolojinin nimetlerinden faydalanarak evinizin konforunda online terapi hizmeti veren Norapsikoloji, yüz yüze terapide kullanılan yöntem ve teknikleri kullanarak, internet üzerinden görüntülü veya sesli olarak psikolojik tedaviye ihtiyacı olan insanlara hizmet vermeye devam ediyor.

Online Terapi Nedir?

Yüz yüze terapide kullanılan yöntem ve tekniklerin kullanılarak, internet üzerinden sesli veya görüntülü olarak yapılan görüşme şekline online terapi deniyor. Birçok psikolojik durumun düzeltilmesinde etkili olan online terapi hizmetini almak için öncelikle Norapsikolji sitesine girilmeli, burada hizmet veren psikologların incelenmesinin ardından, buradan kolayca online terapi için istenilen psikologdan randevu oluşturulabiliyor.

Online Terapi Birçok Rahatsızlığa Çözüm Oluyor

Norapsikoloji, online terapi görüşmelerinde, depresyon, stres, öfke kontrolü, kaygı bozuklukları, ilişki sorunları gibi durumlar için kullanarak, yüz yüze terapiye eşit verimlilikte sonuç almayı sürdürüyor. Norapsikoloji tarafından verilen Online terapi, ulaşım konusunda, zaman ve verimlilik konusunda sağladığı avantajlarla, günden güne daha çok insan tarafından tanınarak, tercih edilmeye devam ediliyor.

Online Terapi Seçimi Yaparken Bunlara Dikkat Edin!

Online psikolog seçerken, doğru uzmanı bulmak ve görüşmeleri güvenilir bir platform aracılığıyla gerçekleştirmekte çok önem taşıyor. Norapskoloji, online terapi veren birçok kuruluştan farklı olarak, sadece internet üzerinden değil, fiziksel olarak ta hizmetler vermeye devam eden bir kuruluş olarak, İzmir Alsancak’ta bulunan merkeziyle bireysel terapiler, çocuk ve ergenlere yönelik terapileri ve çift terapileriyle hizmetlerini sürdürüyor.

Hem Online Terapi Hem De Yüz Yüze Terapi Hizmeti Sunuluyor

Norapsikoloji, uzman klinik psikologlardan oluşan seçkin ekibiyle, online terapi, yüz yüze terapi konularında 10 yıllık tecrübeleriyle ile sorunu olan insanları tedavi etmeye devam ediyor. Başka online terapi yapan merkez ve danışmanların aksine danışanlarla görüşmelerini skype üzerinden ve güvenilir bağlantılar eşliğinde gerçekleştiriyor.

Kurum, online terapi kapsamında, kaygı bozuklukları, depresyon, öfke kontrolü, stres, çocuk ve ergen psikolojisi, ilişkide yaşanan sorunlar gibi birçok konuda danışanlarına destek sağlamaya devam ediyor.

Türkiye’nin Her Bölgesine Ve Dünyanın 14 Ülkesine Hizmet Verildi

Norapsikoloji, online terapi yöntemi ile Türkiye’nin her bölgesine ve Dünya üzerindeki 14 ayrı ülkeye ulaşmanın gururunu yaşıyor.

Merkez, bireysel terapi, evlilik terapisi ve çocuk-ergen terapisi alanlarında yüz yüze terapilerinin ardından hayata geçirdiği online terapi yöntemi uygulamaları ve insan odaklı yaklaşımıyla insanlar tarafından tavsiye edilen merkez, danışanlarına panik, sosyal fobi, depresyon, ilişki sorunları, davranış bozuklukları, benlik gelişimi gibi alanlarda online terapilerle Türkiye’nin 7 bölgesine ve dünyanın 14 ayrı ülkesine hizmet verdi.

Hayatın Sorunlarıyla Beraber Başa Çıkabilmek İçin Davet Ediyorlar

Yaşamı zorlaştıran sorunlarla başa çıkmak adına yardıma ihtiyaç duyduğunuz her an yanınızda olan Norapsikoloji, online terapi için internet sitelerini ziyaret ederek, alınacak online randevu sonrasında seçilen tecrübeli psikolog yardımıyla hayatın zorluklarını beraber yenmek adına internet sitelerine davet ediyor.

https://norapsikoloji.com/online-terapi/