Bireyler kendilerine uygun tarzda dış tasarım ve güvenlik sistemleri olan araçları kullanmak istemektedir. Aynı zamanda ulaşılabilir fiyatlarda olması kişilerin ekonomik açıdan zorlanmamalarını sağlar ve ödeme kolaylığı sunan otomobil markalarını tercih eder. Opel markası da bireylerin ihtiyaçlarını karşılayan teknolojik özellikleri araçlarda kullanan ve güvenlik sistemlerinin tam olması ile bireylerin kullandığı araçlardandır. Özellikleri farklı olan birçok model araç tasarladığı için kişiler kendilerine uygun olan otomobilleri rahatlıkla bulabilmektedir. Opel hangi ülkenin ve kurucusu kimdir? Opel, 1862 yılında Almanya’da Adam Opel tarafından kurulmuş ve ilk olarak ürettiği araç dikiş makinesidir. İlerleyen yıllarda motorlu araç üreterek hem ülkemizde hem de dünyada adından sıklıkla söz ettirmektedir.

            Opel, çevreye karşı duyarlı, teknolojik gelişmeleri takip edip araçlarına uyumlayan kaliteli bir Avrupa markasıdır. Aynı zamanda hatchbck araçları ile bireylerin gözdesi olmuştur. İkinci Dünya Savaşı’na kadar çok kaliteli motor taşıtlar üretip pazarda önemli bir yer edindi. Savaş sonrası belirli bir süre Opel’de üretim gerçekleşemedi ve bu süreçte buzdolabı üreterek tekrar güç kazandı. 1972 yılında Avrupa’nın en güçlü otomobil markası haline gelerek çalışmalarına hız verdi. Günümüzde Opel yenilenerek ve bireylerin ihtiyaçlarına uygun modeller üretmektedir. Opel modellerinden bazıları şunlardır: Corsa, Mokka, Astra, Insignia, Crossland, Adam, Combo, Vectra, Opel Grandland X,  Cascada, Meriva’dır.

Güncel Opel Araba Fiyatları Nelerdir?

            Opel, çevreci ve bireylerin ihtiyaçlarını gidermeyi amaçlayan kaliteli bir otomobil markasıdır. Opel günümüzde PSA grubu içinde üretimine devam etmektedir. Opel’in ülkemizdeki üretim yeri ise İzmir Urla’dır. Türkiye’de toplam 62 satış şubesi ve 65 yetkili servis birimi vardır. Opel Vectra, Astra, Corsa ve Grandland X modelleri ile hem Avrupa’da hem de ülkemizde büyük beğeni toplamıştır. Opel fiyat listesi oluşmasını etkileyen en büyük etken ise modeller ve araçlara eklenen özelliklerdir. Bazı özelliklerin eklenip çıkarılması işleminde fiyatlar değişmektedir. Opel araba modelleri ve fiyatları şu şekildedir:

  • 2021 Opel Grandland X 1.2 Elegance AT fiyatı 450.900 TL’dir.

· 2021 Opel Grandland X 1.2 Essential AT fiyatı 379.900 TL’dir.

· 2021 Opel Grandland X 1.5d Edition AT fiyatı 446.900 TL’dir.

· 2021 Opel Grandland X 1.5d Edition Explorer AT fiyatı461.900 TL’dir.

· 2021 Opel Corsa 1.2 Edition AT fiyatı 234.900 TL’dir.

· 2021 Opel Corsa 1.2 Elegance fiyatı 207.900 TL’dir.

  • 2021 Opel Corsa 1.2 Elegance AT fiyatı 243.400 TL’dir.