Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, Kurban Bayramının ikinci gününde KSÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesini (Tıp Fakültesi Hastanesi) ziyaret ederek hastane çalışanları, hasta ve hasta yakınlarının Kurban Bayramlarını kutladı.

KSÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Metin Kılınç, Başmüdür Mustafa Çakallı ve hastane yöneticileri ile birlikte hastaları ziyaret eden Rektör Can, tek tek sohbet edip hastaların şikâyet ve memnuniyetlerini dinledi. Hastaların tedavilerine ilişkin ilgili sağlık personelinden bilgiler alan ve tedavi altındaki çocuklarla hususen ilgilenen Rektör Can, hasta ve hasta yakınlarının bayramlarını tebrik ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Gümüşhane'nin Şaşırtıcı Geçmişi: Eski Adı ve Tarihi Hakkında Bilmeniz Gerekenler Gümüşhane'nin Şaşırtıcı Geçmişi: Eski Adı ve Tarihi Hakkında Bilmeniz Gerekenler

KSÜ Tıp Fakültesi Hastanesi personelini de ziyaret eden Rektör Can, sağlık sektörünün dünyanın en zor ama en önemli mesleklerinden biri olduğunu vurgulayarak  “Başta üniversitemiz Tıp Fakültesi çalışanları olmak üzere sağlık sisteminin her kademesinde büyük fedakârlıklarla bu kutsal hizmeti ifa eden tüm sağlık çalışanlarına şükranlarımı sunuyor, Kurban Bayramlarını tebrik ediyorum.” dedi.

Ziyarette personel, hasta ve hasta yakınlarına bayram ikramları da yapıldı.