TEHDİT EDİP, OTELE GÖTÜRDÜ
Eşi Bayram Çevik'in teselli etmeye çalıştığı Nur Çevik, yeğeninin, geçen aralıkta Taner Bektaş ile nişanlandığını belirterek, şöyle konuştu: "Taner aşırı kıskançtı. Yeğenim, bu tavırları nedeniyle bir süre sonra nişanı atıp ayrıldı. Olay günü Nuray, arkadaşıyla sinemaya gitmişti. Eski nişanlısı, Nuray'ı arayarak son kez konuşmak ve barışmak istediğini söylemiş. Nuray kabul etmemiş. Sinema salonunun önüne gelip, 'Ya benimle tekrar barışır, nişan yüzüğünü takarsın. Ya da seni öldürürüm' diye tehdit etmiş. Sonra da kolundan tutup, konuşmak için zorla otele götürmüş. Arkadaşı da bu duruma şahit."

KONYA'DA TOPRAĞA VERİLDİ
Aileye destek olan Antalya Yardımlaşma Platformu Başkanı Halit Mert, cenazenin memleketine gönderilmesine yardım etti. Talihsiz genç kız, Konya'nın Hüyük ilçesinde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Yüzünde küçük kanamalar ve boynunda morluklar tespit edilen Nuray Demir'in kesin ölüm nedeni, otopsi raporuyla ortaya çıkacak.

AKRABASI TECAVÜZ ETMİŞTİ
NURAY Demir, 18 Ocak 2020'de, teyzesi Nur Çevik ile polise giderek, annesinin kuzeni olan Birol K.'nin, kendisini Varsak bölgesindeki ormanlık alana götürerek tecavüz ettiğini öne sürmüş ve şikâyetçi olmuştu. Yapılan muayenede, genç kızda cinsel istismar bulguları tespit edilince, 3 kez evlilik yapmış, 3 çocuk ve 2 torun sahibi Birol K. tutuklanmış, ancak yargılama aşamasında, adli kontrol şartıyla tahliye edilmişti.

Hakkari'nin eski adı neydi ve nereden geliyordu? Hakkari'nin eski adı neydi ve nereden geliyordu?

Kaynak: Sabah