2016’nın ilk köpek balıkları yakalandı. Balıkçı Kenan adıyla tanınan Kenan Balcı’nın ağlarına takılan Cingöz cinsi köpek balıkları daha önce olduğu gibi yine kanser hastalarına ücretsiz bir şekilde dağıtılacak.


Marmara Denizi’nde yakalanan 2016’nın ilk köpek balıkları kanser hastalarına şifa olacak.
Balıkçı Kenan adıyla bilinen İstanbul’un tanınmış balıkçılarından Kenan Balcı’nın ağlarına takılan Cingöz cinsi köpek balıkları daha önce olduğu gibi yine kanser hastalarına dağıtılacak.
Eti çok lezzetli olmamasına rağmen kanser hastalarına şifa olması ile bilinen köpek balıklarının eti ücretsiz bir şekilde dağıtılacak.
KANSERE ŞİFA KÖPEK BALIKLARI DAĞITILACAK
2016 yılının ilk köpek balıklarını yakaladıkları için mutlu olduklarını dile getiren Balıkçı Kenan Balcı, balıklardan birinin 180 diğerinin 550 kilo civarında olduğunu söyledi.
2015’de yakaladıkları köpek balıklarını da kanser hastalarına dağıttıklarını söyleyen Balcı, "Köpek balığı etinden almak isteyen hastalarımızı 8 Ocak Cuma günü Beylikdüzü Balıkçı Kenan’a bekliyoruz. İki köpek balığının etini de ücretsiz bir şekilde dağıtacağız. Balıklarımızın eti kanser hastalarına şifa olurken, iskeleti, omurgası ve kafası Türkiye’nin Deniz Canlıları Balıkçı Kenan Müzesi’nde yerini alacak’’ dedi.


(İHA)