İlk rekabet ekmekte fiyatların aşağıya çekilmesi ile kendisini gösterirken, bu rekabetten tüketicinin kazançlı çıkması bekleniyor.

İstanbul Marketler Zinciri İSMAR'ın 45. Şubesi Kahramanmaraş’ta hizmete açıldı. Kahramanmaraş'ın yerli firması Akmansoy Marketler zincirinin Müftülük şubesinin yanına İSMAR'ın açılması ile iki market arasında da rekabet yaşanmaşa başlandı. Akmansoy'da bu sabahtan itibaren ekmek 45 yeni kuruştan satılmaya başlandı.

Trabzon Bulvarı üzerinde yeni yapılan İl Müftülüğü yeni hizmet binasının giriş katında faaliyete geçen mağazanın açılış töreninde bir konuşma yapan İSMAR Yönetim Kurulu başkanı Aslan Akyürek, marketler zinciri halkasını hızla genişlettiklerini belirterek, “Bizim diğer marketlerden farklı olduğumuz, mağazanın içerisine girildiği zaman görülmektedir ”dedi.

Mağazalarını açtıkları il sayısının Kahramanmaraş ile birlikte 7’ye yükseldiğini ifade eden Akyürek, “Bugün Kahramanmaraş’ta 45.şubemizi açmış bulunuyoruz. Amacımız halkımıza in güzel hizmetin verilmesidir” diyerek katılımcılara teşekkür etti.

Açılışa katılan Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz ise, kalite ve fiyatta uygululuk sağladığı takdirde İSMAR’ın Kahramanmaraş halkından ilgi göreceğine inandığını söyledi .

Kahramanmaraş Valisi Mehmet Niyazi Tanılır da konuşmasında, özellikle piyasaların durgunluktan bahsedildiği bir dönemde İSMAR’ın ildeki yatırımını önemli bulduğunu belirterek; “Aynı zamanda burada istihdamda katkıda bulunuyorlar. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kahramanmaraş İl Müftüsü Bekir Gülce’nin dua etmesinin ardından İSMAR Kahramanmaraş Şubesi’nin açılışı yapıldı ve davetliler tarafından mağazanın bölümleri gezildi. (Ajans 46 - www.kanal46.tv)




(YASAL UYARI: BU HABER İLE FOTOĞRAFLARIN İKTİBAS EDİLMESİ KESİNLİKLE YASAKTIR VE HUKUKİ OLARAK CEZAYI GEREKTİRİR...)