Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanıp hizmete açılan Aliya İzzetbegoviç Parkı’nda Ramazan Şenlikleri devam ediyor.


Büyükşehir Belediyesinin hizmete sunduğu Aliya İzzetbegoviç Parkı’nda düzenlenen Ramazan Şenlikleri programı kapsamında Mehteran Gösterisi sahnede yerini aldı.


Bölgenin en çok tercih edilen parklarından biri olması sebebiyle Ramazan Şenlikleri Programı, Ramazan boyunca Hacivat- Karagöz ve Meddah Gösterisi, Mehteran Gösterisi, Ramazan Sohbeti ve İlahi Dinletisi, Şiir ve Türkü Dinletisi, Kur-an Ziyafeti ve Semazen Gösterileriyle vatandaşların  beğenisine sunuluyor.


 Aliya İzzetbegoviç Parkı’nda iftardan sonra keyifli vakit geçiren vatandaşlar, hem yürüyüş yapıyorlar, hem de çocuklarını eğlendiriyorlar.


Aliya İzzetbegoviç Rekreasyon Alanı’nda Yeşil alanları, ağaçları, biyolojik göleti ve gemili su parkıyla, macera çocuk oyun alanları ve görkemli kamelyalarıyla, kafeterya binası,  yürüyüş yolları, kaykay pisti, Japon kale, tenis kortu ve basketbol sahası gibi spor alanlarıyla şehre nefes aldıran Aliya İzzet Begoviç Rekreasyon Alanı, örnek bir proje olarak Kahramanmaraş'a ve bölgeye yeni ve farklı bir yüz kazandırıyor.