Atatürk’ün ölümünün 77. yılına özel açıklamalarda bulunan Nişantaşı Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Levent Uysal, “2023 hedeflerine emin adımlarla yürüyen Türkiye’nin yolunu Atatürk İlkeleri aydınlatıyor” dedi.


Nişantaşı Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Levent Uysal, 10 Kasım 1938’de hayatını kaybeden Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 77.
ölüm yıldönümüne özel açıklamalarda bulundu.
Temel Atatürk ilkelerinin günümüz Türkiye’si için daha büyük önem taşıdığına dikkat çeken Levent Uysal, “Cumhuriyetimizin kurucusu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatımıza kazandırdığı ilkeler modern dünya için vazgeçilmezdir.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük ideali, ülkemizi müreffeh bir ülke olarak muasır medeniyetler seviyesine çıkarmaktı.
Ülkemiz özellikle son 13 yılda Atatürk’ün ilkeleri ışığında çok önemli mesafe kat etmiş ve tüm engellere rağmen tek yürek halinde yükselişini sürdürmüştür.
2023 hedeflerine emin adımlarla yürüyen Türkiye’nin yolunu Atatürk ilkeleri aydınlatıyor.
Tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet olarak 2023 hedeflerimiz için mücadelemizi sürdürüyoruz” dedi.
“KARARLILIKLA YÜRÜYORUZ”
Türkiye’nin her zamankinden daha büyük kararlılıkla geleceğe yürüdüğünü söyleyen Levent Uysal, “Demokratik iradesi daha da güçlenen ve bir kez daha ‘istikrar’ diyen Türkiye, şimdi her zamankinden daha büyük kararlılıkla geleceğe yürüyor.
Bu süreçte temel rehber edinmemiz gereken Atatürk İlkeleri, ülkemize son derece özel ve önemli bir anlam yüklüyor.
İçinde bulunduğumuz coğrafyanın umudu olan ülkemizin, böylesine gelecek vaad etmesindeki temel sebep 92 yıldır gururla taşıdığımız bu ilkelerdir.
Aramızdan ayrılışının 77.
yıl dönümünde, ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmetle ve minnetle yad ediyorum” diye konuştu.

 
(İHA)