Özlemle anıyoruz...Tüm insanlığa rehber olan kurtuluş mücadelesi destanımızın ve Cumhuriyetimizin yegane mimarı Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 73. yıl dönümünde, saygı ve sevgiyle anıyoruz.

Cumhuriyet'in ilanıyla Türk insanına çağdaş uygarlığın kapılarını açan Atatürk, barışçı kimliği, liderlik yeteneği, üstün kişiliği, hedefleri ve öngörüleriyle yaşadığı yüzyıla yön veren en büyük devlet adamıdır.


Ulu Önder Atatürk'ün idealleri günümüzde hala sıcaklığını korumakta ve Türk gençliğinin belleğinde gençliğe verdiği önem yatmaktadır. Türk gençliği birinci vazifesinin bilinciyle Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa edecektir.


Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk Milleti, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ideal ve hedeflerine Kurtuluş Savaşı ruh ve inancıyla bağlıdır ve dünya durdukça bu durum değişmeyecektir. Büyük Önder'in ebediyete uğurlanışının 73. yıl dönümünü, milletçe canımızdan aziz bildiğimiz şanlı bayrağımız ve kutsal vatanımız ve Cumhuriyetimize her zamankinden daha çok sahip çıkarak andığımız Cumhuriyetimizin Kurucusu, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, kahraman silah arkadaşlarını ve bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi; rahmet, saygı ve minnetle anıyoruz.


Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili fotoğrafları, videoları, devrimleri, ilkeleri, şiirleri, pulları, anıları ve hayatı, Atatürk hakkında bilmek istediğiniz her şeyi www.isteataturk.com sitesinde bulabilirsiniz.