Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Belediye Başkan adayı Mustafa Daşcı’nın geçen günlerde vefat eden ve kendisi ile aynı ismi taşıyan babası H. Mustafa Daşcı’nın (90) ruhuna ithaf edilmek üzere bu akşam mevlit okutulacak.

Daşcı ailesi tarafından okutulacak olan mevlit bu akşam (26 Şubat Perşembe) Ulu Camii’de yatsı namazı sonrasında gerçekleştirilecek.

Öte yandan; Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş Belediye Başkan adayı Rıfat Nedim Kabakçı’nın merhum babası Lütfi Kabakçı (Vefat tarihi: 1973) ile tüm şahitlerin ruhlarına ithaf edilmek üzere 27 Şubat Cuma akşamı yine Ulu Camii’de yatsı namazı sonrasında mevlit okutulacak.

Mevlide; Ankara Kocatepe Cami Mevlithanı İsmail Coşar hocanın da katılacağı bildirildi. Konu hakkında yapılan açıklamada; “27 Şubat 2009 Cuma günü yatsı namazını müteakip Kocatepe Camii mevlithanı İsmail Coşar tarafından Kahramanmaraş eski Baro Başkanlarından rahmetli Lütfi Kabakcı ve aziz şehitlerimiz ruhuna Ulu Cami’de okunacak olan mevlüde tüm Kahramanmaraşlı hemşerilerimiz davetlidir.” denildi.

Her iki mevlide de Kahramanmaraş halkının büyük ilgi göstermesi bekleniyor. (www.kanal46.com)