İslâm Alemi olarak mübarek Kurban Bayramı’nı bugünden itibaren idrak etmeye başladık.

Kahramanmaraş’ta da bayram namazı bu sabah saat 07.18’de kılındı. Namazını eda ederek camilerden çıkan cemaat ilk olarak birbirleriyle bayramlaştı. Daha sonra ise kurbanlar kesilmeye başlandı. Mezarlık ziyaretlerinin yanı sıra eş, dost ve akraba ziyaretleri yapılarak; büyüklerin ellerinden, küçüklerin ise gözlerinden öpülecek. Böylece bayramlaşmalar gerçekleştirilmiş olacak.

Kahramanmaraş'ta her yıl gerçekleştirilen geleneksel bayramlaşma töreni bu yıl yine bayramın birinci günü saat 13.00'da Öğretmenevi'nde yapılacak. Kahramanmaraş Belediyesi'ndeki bayramlaşma töreni ise bayramın birinci günü saat 14.00 - 15.00 arasında Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Ak Parti'nin bayramlaşma töreni bayramın birinci günü saat 14.30'da parti binasında, MHP'nin bayramlaşma töreni de yine birinci gün 14.00 - 16.00 saatleri arasında parti binasında yapılacak.

Bayramlar; küskünlük ve dargınlıkların unutulduğu, kalplerin hoşgörü ve sevgi dolduğu müstesna günlerdir. Bu kutsal günlerin kıymetini çok iyi bilelim.

Bu vesileyle başta Kahramanmaraş halkı olmak üzere ülkemizin ve tüm İslâm Aleminin mübarek Kurban Bayramı’nı kutlar; bu kutsal günlerin İslâm ve insanlık alemine hayırlar getirmesini Cenâb-ı Allah’tan niyaz ederiz. (www.kanal46.com)


İZLEYİCİLERİMİZİN DİKKATİNE:

MÜBAREK KURBAN BAYRAMI NEDENİ İLE KUTLAMA MESAJLARINIZI; SOL ÜSTTEKİ LACİVERT ZEMİNLİ MENÜ'DEKİ ÜYE GİRİŞİNDEN GİRİP ÜYE OLARAK VEYA MENÜ'DEKİ ZİYARETÇİ DEFTERİNE DİREKT OLARAK YAZABİLİR, BÖYLECE KUTLAMA İLANINIZI KANAL 46'DAN TÜM DÜNYAYA HEM DE ÜCRETSİZ OLARAK DUYURABİLİRSİNİZ....