Kahramanmaraş Belediyesi’nin 2008 yılında yapımına başlanan yeni hizmet binası hizmete girdi.

Çalışanların verimli ve daha elverişli bir ortamda, vatandaşların da tüm işlemlerini tek mekânda yürütmelerini sağlamak amacıyla yapımına başlanan ve yaklaşık 25 milyon liraya mal olan hizmet binası 17 Mayıs 2010 Pazartesi günü itibariyle hizmet vermeye başladı.

İnşaat çalışmaları dolayısıyla belediyenin bazı birimleri Ticaret ve Sanayi Odası’nın eski binasında bazı birimleri de Şekerdere Bulvarı’ndaki Sosyal Tesisler Binasında hizmet veriyordu.

Belediye Yeni Hizmet Binası’nın tamamlanmasıyla birlikte dağınık halde bulunan Belediye birimleri yeni hizmet binasına taşınarak vatandaşlara hizmet vermeye başladı.

Yapımına 2008 yılı içerisinde başlanan yeni hizmet binası, toplamda 10 bin 491 metrekarelik bir alan üzerinde kurulan Başkanlık bloğu, hizmet bloğu ve ticari-sosyal amaçlı blok olmak üzere toplam 3 ana bölümden oluşuyor.

Hizmet bloğunda hizmet verecek birimler şu şekilde;

A Kat: Zabıta Müdürlüğü

Zemin Kat: Mali Hizmetler Müdürlüğü

1.Kat: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

2. Kat: Yazı İşleri Müdürlüğü-Hukuk İşleri Müdürlüğü-İhale Komisyonu- Meclis Salonu

3.Kat: Fen İşleri Müdürlüğü-Sağlık İşleri Müdürlüğü

4.Kat: İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü-Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

5.Kat: Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü

6.Kat: Park ve Bahçeler Müdürlüğü-Etüt Plan Proje Müdürlüğü

7.Kat: Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü - Sosyal ve Kültür İşleri Müdürlüğü - AKMOD

8. Kat: Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü (www.kanal46.com)


YASAL UYARI: HABER METNİ İLE FOTOĞRAFLARIN BASIN-YAYIN ORGANLARI VE İNTERNET SİTELERİ TARAFINDAN 'KANAL 46' ADI KAYNAK VE MAHREÇ GÖSTERİLSE DAHİ İZİNSİZ OLARAK İKTİBAS EDİLMESİ KESİNLİKLE YASAKTIR. BU YASAĞA UYMAYANLAR İDARİ VE MALİ CEZALARI PEŞİNEN KABUL ETMİŞ SAYILIRLAR. KANAL 46 BU KONUDAKİ TELİF VE YAYIN HAKLARINI SAKLI TUTAR.. KAMUOYUNA SAYGI İLE DUYURULUR...