MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, il başkanları toplantısında, Cumhurbaşkanlığı seçimi için TBMM'ye gireceklerini belirterek, ''Krizden beslenmek gibi bir lüksümüz yok'' değerlendirmesinde bulundu. Bahçeli, ''Bizim Kürtçe konuşan vatandaşlarla bir problemimiz yok. Bölücülük yapmak isteyenlere tavrımızı gösteririz'' şeklinde konuştuğu belirtildi.

Seçim süreci ve bundan sonra yapılacak çalışmaların ele alındığı MHP il başkanları toplantısı parti genel merkezinde basına kapalı olarak gerçekleştirildi.MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli toplantıda çalışmalardan dolayı parti örgütlerine teşekkür ederek, il başkanlarından seçim sürecine ilişkin değerlendirme raporu istedi.

Alınan bilgiye göre, toplantıda, Cumhurbaşkanlığı konusuna da değinen Bahçeli, partisinin Cumhurbaşkanı adayı gösterip göstermeyeceği konusunun MYK toplantısında görüşüleceğini kaydetti.Meclis aritmetiğini de değerlendiren Bahçeli'nin, ''Bizim Kürtçe konuşan vatandaşlarla bir problemimiz yok. Bölücülük yapmak isteyenlere tavrımızı gösteririz'' şeklinde konuştuğu belirtildi.

Bahçeli, öğleden sonra MHP'den seçilen milletvekilleri ve MYK üyeleriyle bir araya geldi.