Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde, teröristlerin bir binaya yerleştirdikleri el payımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan 2 askerden 24 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Mevlüt Çetinkaya'nın acı haberi, memleketi Kahramanmaraş'ın Afşin İlçesi'nde yaşayan ailesini yasa boğdu.

Nusaybin'de devam eden operasyonlar kapsamında PKK'lılar tarafından bir binaya yerleştirilen el yapımı patlayıcının sabah saatlerinde infilak ettirilmesi sonucu şehit olan 2 askerden Jandarma Uzman Çavuş Mevlüt Çetinkaya'nın şehadet haberi, AfşinKaymakamı Ali Edip Budan, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Mehmet Demiraskeri yetkililer tarafından Tanır Mahallesi Fatih Sokak'ta yaşayan annesi Emine Çetinkaya'ya verildi. Şehit babası Erdoğan Çetinkaya'nın Ankara'da inşaatta çalıştığı ve oğlunun acı haberiyle Kahramanmaraş'a gelmek için yola çıktığı öğrenilirken, acı haberi alan anne Emine Çetinkaya sinir krizleri geçirdi.
2'si kız 4 çocuklu ailenin ortanca çocuğu ve bekar olduğu öğrenilen şehit JandarmaUzman Çavuş Çetinkaya'nın cenazesi, yarın memleketi Kahramanmaraş'ın Afşinİlçesi'nde düzenlenecek törenle toprağa verilecek.