“Birleşmiş Katiller”  yazılı bebek beşiğinin üzerine  Ariel Şaron’la birlikte sayın Cumhurbaşkanımızın resmini yanyana koyarak bu halde meydanlarda konuşmalar yapan, Chavez kadar olamadığını ima ettiği zamanda bile Memur Sen görevli olan şahıs, bu kadar cesareti nereden ve nasıl aldı veya alıyor?


AK Partiye “o zamana” kadar hiç oy vermediğini TV Proğramlarında söyleyen ve Eğitim Bir Sen Başkanlığına kadar yükselmiş kişiyi kim ya da kimler koruyor! görevinde yükselerek hala nasıl orada duruyor? Bu kişi hala Eğitim Bir Sen Başkanı.Bir çok İlçe Müdürü ve okul Müdürü ve Müdür Yardımcısı yöneticisinin görevden alınmasına veya kalmasına karar verme yetkisini kendisinde gören, birçok kişinin görevden alınmasına veya ihraç edilmesinden sorumlu tutulan (Açığa alınan veya ihraç edilenler tarafından sorumlu tutuluyor) kişi,bir özel TV Kanalında da AK Parti İlçe Başkanıyla tartışıp hakaretler savurmuştu (TV arşivinde kayıtlı). Bu söylediklerimiz aynı zamanda Eskişehir Odunpazarı Emniyet Müdürlüğünde görüntülerde kayıtlıdır.


 


Not:Müdahele etmek isteyen siyasiler ve savcılar Eskişehir Odunpazarı Emniyet Müdürlüğünden temin edebilirler.Bu iddialarla ilgili mevzular Eskişehir basınınada konu olmuştu.


http://www.sonhaber.com.tr/kose-yazisi/1163/egitim-bir-sen-sube-baskani-akpye-ve-milli-egitim-bakanina-oy-vermemis.html