23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 87. yıldönümünde geleceğimizin teminatı çocuklarımız Türkoğlu ilçesinde başta Kaymakamlık olmak üzere bir çok kurumda kısa süreli de olsa yöneticilik yaptı.

Makamlarını garipsemeyen ve çok seven bayan Kaymakam Belediye Başkanlığı,Emniyet ve bazı kurumlara telefonla talimatlar yağdırdı.

Bu çerçevede Fatih İlköğretim okulu öğrencileri Hatice Altıntaş, E.Sultan Yılmaz ve Ç.Burak Yaşa adlı öğrenciler öğretmenleri Kemalettin Özbiçen ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Yiğit ile birlikte Kaymakam Gazi Levent Kurtoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.
Fatih ilköğretim okulu 5.sınıf öğrencisi Hatice Altıntaş Kaymakam Gazi Levent Kurtoğlu'nun makamında kısa süre ile görev yaptı. İlk olarak Belediye Başkan vekili Ali Şen'i arayarak yolların yapılmasını ve çevrenin güzelleştirilmesini ve Fatih ilköğretim Okulu’na da 50 torba çimento gönderilmesini istedi. İlçe Emniyet Amiri Atay Konar'ı da arayarak: “Çalışmalarınız iyi yönde memnuniyetle izliyorum yine de geceleri devriyeyi artırın" dedi.


Küçük Kaymakam, son olarak kendi okul müdürü Hüseyin Paksoy'u arayarak yazı tahtalarının yenilenmesini ve çevre düzenlenmesinin daha iyi hale getirilmesini istedi.
Türkoğlu Kaymakam Kurtoğlu, Minik Kaymakam Altıntaş'ın talimatlarını takip edeceği sözünü verdikten sonra öğrencilerin bayramlarını kutladı ve onları hediyelerle uğurladı. (AJANS 46 - WWW.KANAL46.TV)