Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, kent merkezinde trafiği rahatlatmak için çalışmalara devam ettiklerini belirterek, “Trabzon ve Azerbaycan Bulvarları yolcu minibüs ve otobüslerine kapatılacak” dedi.

AK Partili Başkan Poyraz, 29 Mart seçimlerinin ardından yaptığı mahalle gezilerine devam ediyor. Belediye Başkan Yardımcısı Vekili Özcan Konuklar ve bazı şube müdürleri ile Saçaklızade Mahallesi'ni ziyaret eden Poyraz, muhtarlardan ve vatandaşlardan mahallelerinin problemleri hakkında bilgiler aldı.

Eksikliklerin en kısa süre içerisinde giderileceğini kaydeden Poyraz, belediye çalışmaları hakkında da bilgiler verdi. Trabzon Bulvarı ile Azerbaycan Bulvarını yolcu minibüs ve otobüslerine kapatacaklarını belirten Poyraz; “Trafiği rahatlatmak için Ulu Camii’nin karşısından itibaren müftülüğe kadar olan bölümde yani Trabzon ve Azerbaycan bulvarlarına yolcu minibüs ve otobüslerini almayacağız. Emniyet kavşağından başlayıp itfaiyeye kadar çıkan Zübeyde Hanım Caddesi de tek yön haline getirilerek minibüs ve otobüs hatları buradan geçirilecek. Bu konudaki çalışmalar devam ediyor ve en geç 20 güne kadar bu uygulama hayata geçirilecek” dedi.

Belediye bünyesindeki bazı birimleri de özelleştireceklerini kaydeden Poyraz, bunların başında ise Yeni Hal’in geldiğini söyledi. Poyraz; “Yalnız bu özelleştirme, öyle ihale yoluyla bir kişiye verilmeyecek. Burada işyerleri bulunan vatandaşlarımız bir çatı altında toplanacak ve buranın işletmesi onlara verilecek. Bunun yanında bazı birimlerimizde de özelleştirmeler olacak, bunları da ilerleyen günlerde açıklayacağız” dedi.

Kent merkezindeki asfaltlama çalışmalarının da aralıksız devam ettiğini vurgulayan Poyraz, asfaltı eskiyen yerlerde çalışmaların yoğun olarak sürdüğünü dile getirdi. Poyraz, ziyaretin sonunda çocuklarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. (www.kanal46.com)