Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekiplerinin Göksun ilçesi ile Gaziantep ve Antalya illerinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen Otoban-46 isimli operasyon sonucunda; bir fuhuş şebekesi çökertilerek 8 şüpheli ile 6 mağdure olmak üzere toplam 14 kişi yakalandı.

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Gaziantep, Antalya ve Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde eş zamanlı yaptığı 'Otoban 46' operasyonunda bir suç örgütü çökertildi. Operasyon kapsamında ekipler, 8 şüpheli ile 6 mağdureyi yakaladı. Şüphelilerin, bayanları baskı altına alarak Nurdağı ve Narlı turnikeleri arasındaki otobanda seyir halindeki sürücülerle fuhuşa teşvik ettikleri öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, operasyonda “suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, örgüte üye olmak, örgüt faaliyetleri içerisinde fuhuşa teşvik, aracılık, yer temini, oto kurşunlama, resmi belgede sahtecilik, görevi kötüye kullanmak" gibi suçlardan dolayı takip edilen 8 şüpheli, 6 mağdure olmak üzere toplam 14 kişi yakalandı.

Yakalanan şahısların ev, oto ve işyerlerinde yapılan aramalarda 3 adet 7,65 mm çapında ruhsatsız tabanca, bu tabancalara ait 18 adet dolu fişek, 1 adet sahte sürücü belgesi ve 3 adet kapsam dışı sallama tabir edilen bıçak ele geçirildi.

Operasyonla ilgili basın açıklaması yapan Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek, yakalanan şüphelilerin, bayanları baskı altına alarak tehdit edip Nurdağı ve Narlı turnikeleri arasındaki otobanda seyir halinde olan sürücülerle fuhuşa teşvik suçu işlediklerini söyledi.

Operasyonda yakalanan sanıklar; Samet B. (24), Türker Ü. (33), Cahit T. (45), Mehmet C. (34), Cemil N. (33), Menderes B. (31), Mehmet D (45). ve yaşı küçük olduğu belirtilen Ü.G. emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. (Ajanslar - www.kanal46.)