FETÖ'cüler tarafından piyasaya sürülen Mor Bey’in tuzağına düşen Türkiye’deki 11 bin 480 kişiden biri olan Çağlayancerit Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Saygaz geçtiğimiz yıl tutuklanmış ve 9 ay ceza evinde yatmıştı. Saygaz’ın Mor Bey’in mağduru olduğu anlaşılınca tutuklu yargılandığı davadan beraat etmiş ve tekrar eski görevine iade edilmişti.

Göreve başlamasının ardından Kanun Hükmünde kararname ile yanlışlıkla tekrar ihraç olan Saygaz, 5-6 aylık açıkta kalmasının ardından yanlışlıktan bir kez daha dönüldü. Çağlayancerit Belediye Başkanı Mehmet Saygaz tekrar Çağlayancerit Belediye Başkanlığı görevine döndü.

Görevini döndüğünü sosyal medya üzerinden duyuran Saygaz şu ifadeleri paylaştı; G”Çağlayancerit Belediye Başkan Yardımcılığı Görevime Elhamdülillah Tekrar Başladım. Adalet güzel bir şey. Kadere iman ediyoruz. Dünya imtihan yeri. İnşallah bu imtihanı başaranlardan oluruz. Bize güvenen siz değerli dostları yine utandırmadık. Allah hepinizden razı olsun. Bizi bu göreve tekrar uygun gören belediye başkanım Sayın Üzeyir Kızılseki Bey’e çok teşekkür ediyorum.”

Şimdi ise Saygaz’ın 9 ay yattığı hapsin ve 6 ay açıkta kalmasının hesabını kimin vereceği merak konusu oldu