Kahramanmaraş’ın Yenişehir Mahallesi, 18. Sokak içerisindeki 15 No’lu 2 katlı müstakil evin giriş katında oturan C. ailesinin 22 yaşındaki kızı Banu, annesini ve kız kardeşini evden kovduğu gerekçesi ile babasını tabanca ile vurarak öldürdü. Cinayetten 2 gün sonra polise giderek teslim olan Banu C.’in olayı anlatması üzerine cinayet ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye ve iddiaya göre bu ilginç olay şöyle gerçekleşti: Yaklaşık 15 gün kadar önce aile içerisinde çıkan bir tartışma nedeni ile 42 yaşındaki baba Osman C., eşi Cezvenur (46) ile küçük kızı 14 yaşındaki Bahar'ı evden kovdu. Bunun üzerine Cezvenur C. yanına küçük kızını da alarak kendi işlettiği ve bazlama yaparak sattığı işyerinde kalmaya başladı. Pek bir iş yapmadığı öne sürülen baba ise büyük kızı Banu ile birlikte evlerinde kalmayı sürdürdü.

Annesi ile kız kardeşinin evden kovulmasını içine sindiremeyen Banu C., 30 Haziran Pazartesi sabahı saat 09 sıralarında babasına ait ruhsatsız tabancayı alarak yatak odasında uyumakta olan babası Osman C.’in kafasına iki el, sırtına ise bir el ateş etti. Kapıyı çekerek evden ayrılan ve annesinin çalıştırmakta olduğu işyerine gelen Banu, annesine babasını öldürdüğü söyledi. Anne Cezvenur ise babası 65-70 yaşlarındaki babası Osman P.’ı işyerine çağırarak saklaması için olayda kullanılan tabancayı verdi.

2 Temmuz Çarşamba günü akşam saatlerinde polisi arayarak emniyete giden Banu C., babasını öldürdüğünü anlattıktan sonra teslim oldu. Bunun üzerine cinayetin işlendiği eve giden görevliler, 2 gün önce öldürülen Osman C.'in kokmakta olan cesedini buldu. Cinayetle ilgili olarak geniş çaplı soruşturma başlatan cinayet masası ekipleri, Banu’nun annesi ile dedesini de suç aleti tabancayı saklayıp olayı bildirmediklerinden dolayı gözaltına aldı.

Emniyette ifadeleri tamamlanan Banu ile annesi sorgularının tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. (Ajans 46 - www.kanal46.tv)





(YASAL UYARI: HABER METNİ İLE FOTOĞRAFLARIN İZİNSİZ OLARAK İKTİBAS EDİLMESİ KESİNLİKLE YASAKTIR.)