Afyonkarahisar'da 4 kişinin hayatını kaybettiği kazada, ölen şahıslardan birinin emekli başkomiser olduğu bildirildi. Kazaya karışan otomobilde, 3 adet tabanca ve 1 otomatik tüfek bulundu.










Afyonkarahisar Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, bugün sabah saatlerinde Dinar-Sandıklı karayolunun 13. kilometresinde, Hüseyin Mert yönetimindeki 34 ZD 6337 plakalı otomobil ile İbrahim Anık yönetimindeki 20 ZK 469 plakalı kamyonun çarpışması sonucu kaza meydana geldi. Kazada, otomobil sürücüsü Hüseyin Mert (31), otomobilde yolcu olarak bulunan Mehmet Şanlı (56), Turan Balık (43) ve Zekeriya Kocagöz olay yerinde hayatını kaybetti. Kamyon sürücüsü İbrahim Anık (52) ve yolcu Göngür Bozaba ise, yaralı olarak kaldırıldıkları Dinar Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kazada hayatını kaybeden Mehmet Şanlı'nın emekli başkomiser olduğu bildirildi. Kazaya karışan otomobilde bulunan valizin içinde yapılan aramada ise 3 adet tabanca, 1 adet otomatik tüfek, 7 adet şarjör ve 29 adet fişek ele geçirildi.

Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.