Kitap Analiz günlerinin müdavimleri ilk defa bir yazarın bu programa katıldığını belirterek, Ali Avgın’a roman hakkında görüşlerini belirterek, sorular sordular.

Kahramanmaraş’ın tanıtımı için bu tür kitapların daha da çok artması gerektiğini savunan Yazar Avgın, ‘Kitap Analiz Günleri’ programının güzel bir etkinlik olduğunu ifade ederek, ‘’Bugün Karacaoğlan İl Halk kütüphanesindeyiz. Her 15 güne bir tertipledikleri kitap analizleri gününde bu defa bizi çağırdılar. Han Duvarları – Kalbe Düşen Kor romanımızla ilgili tahliller yapıyoruz. Katılımcı arkadaşlarımız kitabımızı daha önce okumuşlar. Güzel değerlendirmeleri var. İnşallah bu etkinlik bir gelenek olarak devam olur gider. Bu vesile ile kültür açısından kütüphanemize çok teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Karacaoğlan İlk Halk Müdürü Bilal Horasan ise, Araştırmacı Yazar Ali Avgın’a teşekkür ederek, ‘’Karacaoğlan İlk Halk Kütüphanesi olarak kitap analiz günlerinin bugün 17.sini yapıyoruz. Daha önceki 16sında yazar katılımı olmamıştı. Bu sefer ilk defa yazar katılımı ile yaptığımız bir çalışma oldu. Han Duvarları- Kalbe Düşen Kor isimli kitabı hakikaten de okurken insanın kalbine kor düşüren nitelikte bir kitap. Yazar Ali Avgın Bey’den benzer kitap çalışmalarını bekliyoruz inşallah.’’ şeklinde konuştu.