Her kurban lösemili çocuklara can! Kurban Bayramı’nda LÖSEV’e vekâlet vererek hem kurbanlarınızı dini usullerle kestirebilir hem de bu bağışlarınızla lösemili ve kanserli çocuklarımıza hayat verebilirsiniz.


Evet, kurbanlarınızı ve adaklarınızı dini usüllerle vekâleten kesiyoruz. Kurban Bayramı’nda hem dini vecibelerimizi yerine getiriyoruz, hem de lösemili ve kanserli çocuklarımızın hayatını kurtarıyoruz. Kurban kesmek, yüce Allah’a yakınlaşmak, inancımızı güçlendirmek ve bu vesileyle yoksulun, yoksunun yanında olmaktır. Kurbanın rüknü, kurbanlık hayvanın kesilip kanının akıtılmasıdır. Hem bireyler, hem de toplum açısından yararlar sağlayan mali bir ibadettir.


Öte yandan kurban, toplumda kardeşlik ve dayanışma ruhunu canlı tutar. Sosyal adaletin gelişmesine katkıda bulunur. LÖSEV olarak, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın icazet ve kurban esasları doğrultusunda yaptığınız kurban bağışlarınızla binlerce lösemili ve kanserli çocuğu iyileştiriyor, 12 ay boyunca taze et ve et ürünleriyle beslenmelerini sağlıyoruz. Bağışlarınız sayesinde, fakir, fukara ve yoksun insanların et yemesini, hasta çocukların en iyi koşullarda tek kuruş harcamadan iyileşmesini ve hayat bulmalarını sağlayarak kurbanın gereğini yerine getiriyoruz.


Lösemili Çocuklar Hastanesi, Okulu, LÖSEV Köyü ve LÖSEV Onkoloji Kenti ile artık lösemi değil, lösemili çocuklarımız kazanıyor. Siz de Kurban Bayramı’nda LÖSEV’e vekâlet vererek hem kurbanlarınızı dini usüllerle kestirebilir, hem de bu bağışlarınızla hasta çocuklarımızın hayatını kurtarabilirsiniz.


Unutmayın ki “Her kurban, lösemili çocuklara can” olacaktır.


Evet, kurban kesiyoruz. Üstelik her kurban lösemili çocuklara can!


Yüce Allah’a yakınlaşmak için kurban ibadetimiz gereği vekâletinizle kurbanlarınızı keserek, yaşamak için desteğimize ihtiyaç duyan lösemili ve kanserli çocuklarımıza ulaştırıyoruz.


Kurban Bayramı’nda LÖSEV’e vekâlet vererek hem kurbanlarınızı dini usullerle kestirebilir hem de bu bağışlarınızla lösemili ve kanserli çocuklarımıza hayat verebilirsiniz.


Kurbanlarınız, Kurban Bayramı’nda noter gözetiminde, dini esaslarla kesilecektir. Etleri hemen tüketilemeyeceği için kesen kurumlara ödünç verilip daha sonra taze et ve et ürünü olarak geri alınacaktır.


Böylece lösemi ve kanser hastalarımız yalnızca Kurban Bayramı’nda değil, tüm yıl boyunca taze et ürünleri ile beslenecek, vücut savunmaları güçlenecek, iyileşeceklerdir.


 Diyanet İşleri Başkanlığı’nın icazeti doğrultusunda dağıtılamayan kısmı rayiç bedel üzerinden satılıp geliri çocuklarımızın ihtiyaçları ve tedavileri için sarf edilecektir.


LÖSEV’E KURBAN BAĞIŞLARINIZI NASIL YAPABİLİRSİNİZ?


Bu yıl kurban bedelimiz 650 TL, 230 Dolar veya 210 Euro olarak belirlenmiştir. Sizlerde;         


1. BÜTÜN BANKA ŞUBELERİ (havale ücreti ödemeden)


Ülkemizde faaliyette olan bütün bankaların tüm şubelerinde LÖSEV hesabı açıktır. Bankanız BAĞIŞ ekranından LÖSEV hesabını bularak, herhangi bir havale ücreti istemeden bağışınızı alacaktır. Lütfen banka dekontunu da gözden geçirerek LÖSEV ismine dikkat edin; bağışınız başka yere gitmesin.


• Banka personeli “LÖSEV hesabı görünmüyor, kurban kesmiyor, başka derneğe yatıralım, kurban dışında bağış yapamazsınız,” şeklinde bir yönlendirme yaparsa, lütfen hemen bizi arayın.


2. İNTERNET BANKACILIĞI


İnternetten kendi bankanızın BAĞIŞ sekmesini tıklayıp LÖSEV hesabımızı seçerek bağış yapabilirsiniz. Kurban bağışınızın yanı sıra dilediğiniz miktarlarda ve aylık katkılarda da


bulunabilirsiniz.


3. LÖSEV İNTERNET


Vakfımızın resmi internet sayfası olan www.losev.org.tr’den KURBAN veya KURBAN BAYRAMI bağış formlarımızı doldurarak KREDİ KARTINIZLA bağış yapabilirsiniz.


4. ALO LÖSEV


Vakfımızın Ankara Merkez ve çeşitli illerindeki şubelerini telefonla arayarak bağış hakkında bilgi alabilir; kredi kartı ödeme talimatı vererek bağış yapabilirsiniz.


0532 755 06 60 – 0549 447 06 60