İçişleri Bakanlığının yayımladığı Valiler Kararnamesiyle Kahramanmaraş Valiliğine atanan Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini kabul etti.

Kütahya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KÜTESOB) yöneticileri, İl Genel Meclisi üyeleri ve bazı belde belediye başkanlarını kabul eden Kocatepe, Kütahya'da yaklaşık 4 yıl çalıştığını ve burada kendi memleketinde çalışmanın rahatlığı içerisinde görev yaptığını söyledi.

Halktan her zaman destek gördüğünü belirten Kocatepe, şöyle konuştu:

'Biz görevimizi yaptık, süremizi doldurduk ve başka bir ile gidiyoruz. Bu çark böyle devam edecek. Ben huzur içindeyim. Burada görev yaptığım sürede hem huzurlu çalıştım hem de faydalı olduğumu düşünüyorum. Kütahya'ya 45 yaşında, genç, dinamik, vizyon sahibi, çok iyi bir arkadaşımız geliyor. İnşallah bizden çok daha hızlı tempoyla hizmet edecek, daha faydalı eserleri ortaya çıkacak. Bu işler böyledir. Ben Kütahyalıyım ve burada farklı olmam gerektiğini düşündüm. Kütahya'nın kendi değerlerini ortaya çıkarmasını, onlarla tanınmasını, öğrenilmesini, sağlamaya çalıştım. Bunlarla ilgili bir şeyler yapabildiysek ne mutlu bize. Elbette herkesin eksiği vardır, bizler de dört dörtlük insan değiliz. Bizim de eksiklerimiz vardır, onları da bizden sonra gelecek olan arkadaşımız tamamlar ve böylece Kütahya hak ettiği yerlere gelir.'

Daha sonra KÜTESOB Başkanı İbrahim Yiğit, Kocatepe'ye plaket hediye etti. Vali Kocatepe önümüzdeki günlerde Kahramanmaraş'a gelerek yeni görevine başlayacak.