Onikişubat Belediyesi düzenlediği iftar programlarıyla gönülleri buluşturuyor. Bu kapsamda Piri Reis Ortaokulu’nda düzenlenen programda binlerce vatandaş bir araya gelerek, orucunu birlikte açtı. Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç da iftar programında Başkan Mahçiçek’e eşlik etti.


İftar programı öncesi konuşma yapan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Ramazan ayının bereketinden bahsederek, şunları söyledi.


“ Bu akşam Piri Reis Mahallemiz ve çevresindeki mahallelerimizle beraber ekmeğimizi, soframızı bu güzel Ramazan akşamının bereketinden güzelliğinden, birlik ve beraberliğinden istifade etmek için bir araya geldik. Geçmiş senelerde de bu kabil mübarek günlerde iftarlarımızda buluşuyorduk. Rabbimize şükürler olsun ki, bizlere ömür verdi ve bu senede sizlerle beraber olma imkânını sağladı. Biz sizlerle beraber olmaktan dolayı son derece mutluyuz. Siz güzel insanlarla, bu memleketin güzel insanlarıyla, memleketine, milletine, ülkesine bağlı insanlarla buluşmaktan bahtiyarız. Allah sizleri var etsin. Allah sizlere ailelerinizle beraber uzun ömürler, bol rızklar nasip etsin. Hepiniz tekrar tekrar hoş geldiniz, afiyet olsun.”


Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç da bir konuşma yaparak şu ifadelere yer verdi.


“Hoş geldiniz. Ramazan-ı şerifimiz mübarek olsun. Ramazan ayı evveli rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennemden azat olan bir aydır. Her türlü güzelliği içerisinde barındıran bir aydır. Sahuru ayrı güzel, iftarı ayrı güzel, teravihleri ayrı güzeldir. Teravihlerde camilerin ritmi değişiyor, işte bu ayın güzelliğini bugün burada şu iftar vaktinde hep beraber yaşıyoruz. Ve kardeşliğimizi, sevgimizi, saygımızı paylaşıyoruz. Aynı zamanda soframızı paylaşıyoruz. Çünkü Ramazan ayı, yardımlaşma, dayanışma ve oruç ile güzelleşen bir aydır. Hepinize afiyet olsun, Allah kabul etsin inşallah.”