Hakkari’de Asteğmenlik yaptığını öne süren bir kişi TV kanalına çıkıp ‘’Osman Pamukoğlu’nun foyasını ortaya çıkaracağım’’ dedi. Ancak somut hiçbir şey anlatamadı. Pamukoğlu çok kızdı.


Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı, emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu, Beyaz TV’de yayınlanan ve ‘’Pamukoğlu’nun foyasını ortaya çıkaracağını’’ iddia eden bir Asteğmen ile yapılan programa çok kızdı. Pamukoğlu’nun hayatında hiç görmediğini itiraf edip, kayda değer bir açıklama da yapamayan Asteğmen’e ‘’Kara Cahil’’ diyen Pamukoğlu, Beyaz TV’de bu programı yapan Latif Şimşek, Rasim Ozan Kütahyalı ve Ümit Zileli için de ‘’Yalakalar, müptezeller, beslemeler’’ dedi.

Pamukoğlu Beyaz TV hakkında dava açacağını da belirterek ‘’Hükümet yalakası bir TV kanalında program yapan beslemelerle, Asteğmen olarak görev yapan bir kara cahil tarafından, çadır tiyatrolarında bile görülmeyecek biçimde gülünç bir oyun sergilenmiştir.. Bu kanal ve programdaki müptezeller için, hukuki ve cezai dava açılacaktır. 1993-1995 yılları arasında şehit ve gazi olan yüzlerce askerlerimize ve o dönemde görev yapan 4 bin subay ve astsubay ile 55 bin askere terbiyesizlik yapanların, cehalet ve maskaralıklarını gözler önüne sereceğim’’ dedi.

TELEFON JOKERİ

Programa katılan ve 1994 yılında Hakkari’de Asteğmen olduğunu öne süren Mehmet Çemçem adlı kişi, Dağ Komando Tugay Komutanı Pamukoğlu’nun yasa dışı emirler verdiğini öne sürdü ancak iddialarını ispatlayamadı. Çemçem, Pamukoğlu’nun bir köy için ‘’Taş üzerinde taş, omuz üzerinde baş kalmayacak’’ dediğini iddia edince Rasim Ozan Kütahyalı ‘’ Pamukoğlu köylüleri katledin talimatı vermiş, savcılar Pazartesi günü harekete geçsin’’ dedi. Ancak Çemçem bu köyün adını bile veremedi.

Programa telefonla katılan ve telsizcisi olduğunu öne süren bir er ise, Çemçem’i övünce seyircilerden ‘’Çemçem telefonla joker hakkını kullanıyor’’ mesajları geldi. Çemçem’in ‘’Foyasını meydana çıkaracağım’’ demesine rağmen Pamukoğlu hakkında somut bir bilgi verememesi üzerine Rasim Ozan Kütahyalı ‘’Korkma anlat, bir canımız var’’ diyerek Çemçem’i sıkıştırdı ancak sonuç alamadı.