“Kaosun sorumlusu AK Parti’den iki bakanlık istemeyi beceremeyen Bahçeli’dir” diyen Yılmaz, şöyle devam etti: “Kuzey Kore lideri Kim Jong Un’un Türkiye versiyonu olan Bahçeli bu ülkeyi sevmiyor.


Türklerin Anadolu’daki 5000 yıllık tarihini dahi bilmeyen ve 1071 tarihinde Türklerin Anadolu’ya girdiğini zanneden Bahçeli’nin milliyetçiliği mercek altına alınmalıdır.
Daha ilk gece 7 Haziran seçimleri gecesi erken seçim tellallığı yapan Devlet Bahçeli bu seçimlerden kaos çıkması durumunda ne yapacak? Memleketi 2001 yılından bu yana her zaman kaos ortamına zorlayan Bahçeli AK Partiden iki Bakanlık istemeyi becerememiştir.
Şimdi bu seçimde millete ne anlatacak çok merak ediyorum.”
“TEK İŞ BAHÇELİ’Yİ İSTİFAYA ZORLAMAK OLMALIDIR”
Yılmaz, ülkücü ve milliyetçi cephenin kesin olarak Devlet Bahçeli’yi bu partiden uzaklaştırmaları gerektiğini savunarak, “Bahçeli’nin MHP oylarına lider katkısı sıfır dahi değildir. Sadece büyümeyi frenleme görevi yapan bu ihtiras düşkü tek adamlık ve ilahlık hedefi olan şahsiyet ne yazık ki her seferinde istediğini alarak memleketi başka ellere teslim etmiştir. 50 yıldır bir parti var emsalleri defalarca iktidar oldu. Sen neden olamıyorsun? Sorun parti demi sanıyorsunuz? Hayır. Milletin istemediği ve güvenmediği kişi Bahçelidir. Millet bunu defalarca dile getirdi ama gel gör ki kimse bu putlaşmış anlayışı yıkmaya muktedir olamadı. Böylece bu millet iktidarı hep MHP dışında aramak zorunda kaldı” dedi.
 (İHA)