2003 yılından bu yana Kahramanmaraş Belediye Başkan vekili olarak görev yapan Mahmut Nedim Tepebaşı yerel seçim öncesinde sürpriz bir kararla görevinden ayrıldı. Tepebaşı'nın ayrılış sebebi hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı.

Uzun senelerdir belediye başkanvekili görevini sürdüren Mahmut Nedim Tepebaşı, yaklaşan yerel seçim öncesi sürpriz bir çıkış yaptı ve belediye başkanvekilliği odasında bulunan eşyalarını toplatarak, belediyeyi terk etti.

Bu sabah saatlerinde, yıllarını verdiği belediyedeki odasına bile gelmeden, özel eşyalarını çalışanlara toplattırıp belediye ile ilişkisini kesen Mahmut Nedim Tepebaşı'na, tüm aramalarımıza rağmen ulaşmak mümkün olamadı.

Tepebaşının Belediye Başkanı Mustafa Poyraz ile aralarına kara kedi girmesinin sebebi bilinmezken, sessiz sedasız odasındaki eşyaları toplattırıp belediyeyi terk etmesine kimse bir anlam veremiyor.

Belediye Başkanı Mustafa Poyraz'ın bu konuda bir açıklama yapması bekleniyor.

MAHMUT NEDİM TEPEBAŞI KİMDİR?

1953 Yılında Kahramanmaraş'ta doğdu. Önce Eğitim Enstitüsünü, daha sonra Sosyal Bilimler ön lisansını bitirdi. 1973 yılında başladığı memuriyetin bir çok kademelerinde görev yaptı. En son Bilecik ili Bozöyük ilçesi Halk Kütüphanesi Müdürü olarak görev yaparken 1998 yılında Memuriyetten emekli oldu.

1999 yılı Yerel Seçimleri ile birlikte siyasete atılmış ve aynı yıl Belediye Meclis üyesi seçildi. Geçen zaman içerisinde, bir çok Gazete ve Dergilede mesleki, edebi ve düşünce yazıları yazdı.

Çeşitli toplantılarda araştırma konuşmaları yaptı, bunlardan bir kısmı basında yayınlandı. Ayrıca Mahalli Edebi dergilerde şiirlerinin bazıları yayınlandı.

Bir kısım araştırmaları mevcut olmasına rağmen, hiç biri kitap olarak yayınlanmayan, evli ve iki çocuk babası Mahmut Nedim Tepebaşı 17 Aralık 2008 tarihine kadar ise Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevini sürdürdü. (Kaynak: Maraş Gündem)