6 Mart’ta onaylanan son kararname ile Adana Valiliğine atanan Kahramanmaraş Valisi İlhan Atış, Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odaları (KMESOB) Birlik Başkanı Ahmet Kuybu’yu makamında ziyaret ederek vedalaştı.

13 Mart 2007 Salı günü kentten ayrılacak olan Vali İlhan Atış veda turlarına devam ediyor. Vali İlhan Atış KMESOB Başkanı Ahmet Kuybu’ya yaptığı veda ziyaretinde, Kahramanmaraş’ı ve Kahramanmaraş halkını çok sevdiğini belirterek şunları söyledi: “Benim kalbimde artık Kahramanmaraş ilinin yeri çok farklı olacak. Kahramanmaraş’tan ayrılıp çok yakın il olan Adana’ya gideceğim. Ama en sevindirici taraf iki ilin birbirine çok yakın olması. Bu memlekette çok güzel günlerim geçti, sizin gibi çok kıymetli kişilerle tanışıp, çalıştık. Size başarılarınızın devamını diliyorum”

Kuybu ise, “Sayın Valim sizlerle çalışmak, bizler için onur. Kahramanmaraş’a büyük hizmetler ettiniz. Bizler çok iyi biliyoruz ki başarılı çalışmalarınız artık Adana ili için olacak. Kahramanmaraş’tan ayrıldığınız için üzülüyorum. Ama yakın bir ile ve Büyükşehir’e gitmenizden dolayı da seviniyorum” dedi.

Kuybu’nun makamında geçen veda ziyaretinden sonra, Vali İlhan Atış, veda turlarına devam etti. 09.02.2003 tarihinde Kahramanmaraş Valisi olarak göreve başlayan Vali İlhan Atış, 13 Mart 2007 Salı günü Kahramanmaraş’tan ayrılacak. (ajans 46-www.kanal46.tv)