AKŞAM POSTASI:
KAZA KURBANI GENÇLER DUALARLA SON YOLCULUKLARINA UĞURLANDI

Kahramanmaraş - Kayseri karayolunda iki kamyonetin çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında hayatlarını kaybeden Nezih Öça lan (31) ile 17 yaşındaki Hacı Musa Kane'nin cenazeleri dün gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı.

AKDENİZ:
NİYETİMİZ HALKA HİZMET!

Kahramanmaraş'ı modern bir kent yapmayı hedeflediklerini belirten Poyraz, yapılması gereken neyse onu yaptıklarını ve bu çalışmaların seçim kaygısıyla değil, halk için yapıldığını söyledi. Başkan Poyraz, Kervan Han'da düzenlediği bilgilendirme toplantısında 2006 yılı belediye hizmetlerini anlatırken, Kahramanmaraş'ın gelecekteki en büyük probleminin "ulaşım" olacağına dikkat çekti.

KAHRAMANMARAŞ’TA BUGÜN
"TERTEMİZ SU" VE SAĞLIKLI YAŞAM
Başkan poyraz, "Bundan böyle kuyu sularına son verilecek ve kaynağından evimize birinci kalite temiz su gelecek" dedi. Başkan Poyraz yaptığı basın açıklamasında artık kentte suyu suyu döneminin bittiğini sağlıklı tertemiz içme suyu döneminin başladığını söyledi.

KAHRAMANKENT:
KADIN ÇİFTÇİLER YARIŞIYOR

Afşin İlçe Tarım Müdürü Fatih Başaran, ''Kadın Çiftçiler Yarışıyor'' bilgi yarışması için ilçe tarım müdürlüğünden bilgi alınabileceğini belirtti.

MEMLEKET
ÖĞRENCİLERİN KARNE HEYECANI BUGÜN

İlköğretim ve ortaöğretim okullarında okuyan öğrenciler bugün karne alacak. 2006-2007 eğitim-öğretim yılının ilk dönemi, bugün sona eriyor. Yaklaşık 14 milyon öğrenci ile 600 bine yakın öğretmen iki haftalık yarıyıl tatiline başlayacak. İlköğretim okullarında uyan öğrencilere bugün, karneleriyle birlikte velilerine iletmek üzere birer mektup da verilecek

YEREL:
BODUR: “KAHRAMAN MARAŞ VE CİVARININ DEPREM AÇISINDAN ÇOK ÖZEL VE ÖNEMLİ BİR YERE SAHİP”

Kahraman Maraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuri Bodur, Kahraman Maraş ve civarının deprem açısından çok özel ve önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.

[HAZIRLAYAN: YUSUF TAŞ / AKŞAM POSTASI]