Kahramanmaraş kent merkezinde günlük olarak 12 yerel gazete yayımlanıyor. Kahramanmaraş'ın çeşitli meselelerini gündeme getirerek çözüm için büyük gayret ortaya koyan yerel gazetelerde yer alan haberlerden önemlilerini sizlere sunuyoruz.

23 KASIM 2009 PAZARTESİ
YEREL GAZETE BAŞLIKLARI…

KAHRAMANMARAŞ’TA BUGÜN: BAYRAM ŞEKERLERİ TEZGAHLARDA YERİNİ ALDI


Kurban Bayramının yaklaşması ile birlikte bayramın geleneksel ikramlarından şeker, çikolata, lokum, kahve kolonyalar raf ve tezgahlarlardaki yerlerini aldı.

MANŞET: ‘BU HÜKÜMET VAR OLDUĞU SÜRECE KRİZ BİTMEZ’

Partisinin il binası açılışı için Kahramanmaraş’a gelen Türkiye Partisi Genel Başkanı A. Latif Şener; “Bu hükümet var olduğu sürece kriz bitmez” dedi.

YORUM: KMS KÖTÜ GİDİYOR

Türkiye İkinci Ligi 4. Grup'ta mücadele veren son haftalarda kaybettiği puanlarla ligin tabanına doğru inmekte olan Kahramanmaraşspor, dün çıktığı İskenderun D.Ç. deplasmanında sahadan 1-0 mağlubiyetle ayrıldı.

MEMLEKET: ODA BAŞKANLARINDAN KUYBU’YA TAM DESTEK

Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KMESOB) Başkanlığına bağlı odalarda 2010 yılının ilk günlerinden itibaren olağan seçim heyecanı yaşanacak. Birlik Başkanı Ahmet Kuybu yeniden aday olduğunu açıklarken, diğer oda başkanları da Kuybu’ya destek verdi.

OBJEKTİF: KMTSO BİBER TANITIM GRUBU OLUŞTURDU

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası, ‘Biber Tanıtım Grubu’ oluşturdu. (www.kanal46.com)