Türkiye’nin en karanlık günlerinden olan 15 Temmuz 2016 yılında görevi başında olan korucuların bir başarısı daha ortaya çıktı. 15 Temmuz günü Kahramanmaraş’ta görevli bir subay, korucuları arayarak askere yardım etmesini istedi. Bunun üzerine vatanın yılmaz bekçileri olan güvenlik korucuları ise kesinlikle emir komuta zincirinde olmadıklarını ve devletin yanında olduğunu bildirip Kahramanmaraş valiliğine geldiler.

O günlerin bir daha gelmesin diyen Kahramanmaraş Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Dernek Başkanı Celalettin Fırtına, şunları dile getirdi: “

“Bundan 40 yıl evvel aynı amaca hizmet etmek üzere FETÖ ve PKK terör örgütleri eş zamanlı olarak aynı merkezde kurulmuş ve beslenmiştir. FETÖ terör örgütüne verilen görev din sömürgeciliği üzerinde devlet kurumlarına sızmak ve zamanla devletin her kademesine kandırarak yetiştirdikleri satılmış hain elemanları aracılığıyla devletimizi ele geçirmekti. Bu şekilde umduğunu tam bulamayan FETÖ , 15 Temmuz gecesi darbe yöntemiyle ülkeyi ve yönetimi ele geçirmek için bu alçaklığı yapmışlardır. Ancak devleti ve milletiyle kahramanca direniş bu alçak planlıda boşa çıkartmıştır.

PKK ABD TARAFINDAN YÖNETİLİYOR

Aynı merkez ve zihniyetin, kurdukları diğer örgüt olan PKK terör örgütüne ise, kürtlükle alakası olmayan ama buna rağmen Kürt vatandaşlarımız üzerinde bir planla da silahlı faaliyet yürütme görevi verilmiştir. Bir birini gizliden destekleyerek paralel hareket eden her iki örgütte, milli birlik ve kardeşliğimiz ile devletimizin güçlü iradesi ve kararlılığı karşısında amaçlarına ulaşamamışlardır. Son zamanlarda Akdeniz’de petrol arama oyunları, kuzey Suriye’deki ABD’nin PKK-PYD terör örgütüne sürekli binlerce tır silah ve askeri birlik sevkiyatı, yıllar evvel başlattıkları bu iki terör üzerindeki planlarının tutmaması üzerine şimdi daha büyük yeni planlarını uygulama çabasındalar.

AMAÇ ORTADOĞU

Amaç yine Ortadoğudaki planlarına engel olan zor ve önemli bir yerde olan Türkiyemiz. Ancak Afrin harekatında da gösterdiğimiz milli birlik ve kararlılığımız gibi bu planlarını da bertaraf edecek durumdayız. Özellikle Rusya’dan aldığımız, S-400 savunma sisteminin faaliyete geçirilmesiyle bu duruşumuza savunmamıza çok daha katkı sağlamak suretiyle, ortadoğuda daha da güçlü ve söz sahibi bir ülke olacağımıza olan inancımız tamdır.

PKK İLE MÜCADELE EDECEĞİZ

Bütün bunların bilinciyle yıllardır görevinin başında olan Biz güvenlik korucuları olarak, 55 bin kişilik sayımızla, PKK terör örgütüyle kararlı mücadelemizde olduğu gibi, aslında daha evvelden hissedip temkinli olduğumuz FETÖ terör örgütüyle de mücadele ettik ve ediyoruz. Özellikle 15 Temmuzda bu alçak FETÖ’ye karşıda dik durmasını bildik ve vatanımıza o gecede sahip çıktık.

15 TEMMUZ’DA O SUBAYA REST ÇEKTİK

15 Temmuz, O akşam bizden telefonla korucu desteği isteyen sözde subaya rest çekip bildiğinizden kalmayın, tüm korucular milletten yana olacak deyip karşı çıktık. Gecenin 00:51 de de sistem üzerinde ilgili mesajımızı Kahramanmaraş geneli tüm korucu arkadaşlarımıza göndererek hep birlikte tedbir alıp Valimiz, kaymakamımız ve emniyet teşkilatımızla beraber hareket ettik. Haber kanallarında da ilgili ses kaydı yayınlanan sözde subay Türk adaletine hesap veriyorlar.

BİR GECEDE ALT ÜST ETTİK

15 Temmuz, ABD’nin emrinde ve kuklası olan hainin ve alçak nankörlerin 40 yıllık planlarını o gün uygulama ve ülkemizi işkal etme gecesiydi ama bilemediler ki aziz milletimiz bu alçak planlarını bir geceden alt üst edecekti ve etti de. Alevisi, Sünnisi, Kürdü, Türkü hep birlikte Türk milleti olarak hainlerin tüm planlarını başlarına yıktık. Milli birliğimiz ve demokrasimiz daim olsun. Şehitlerimizi rahmetle yad ediyoruz. Demokrasimize vatanımıza aynen sahip çıkmaya devam edecek ve fırsat vermeyeceğiz. Bu vesile ile 15 Temmuz milli birlik ve Demokrasi bayramımız kutlu ve daim olsun”