LİDERLERE BİLET KONTROLÜ YAPTILAR

Cenazeye ABD Başkanı Biden dışındaki liderler otobüslerle gitti. Bu çifte standart Dünya'da tartışmalara yol açarken yeni çıkan görüntüler de oldukça ilginç gözüküyor. Kraliçe 2. Elizabeth'in cenaze törenine katılan devlet liderleri otobüsün kalkmasını bekledi. O anlar kameraya yansıdı. Devlet liderlerine görevliler tarafından otobüse binmeden önce bilet kontrolü yapılması dikkat çekti. O anların kayıt altına alınması ve yayınlanması da bir başka şaşkınlık yaratan hareket oldu.

Kaçan Anne Eylem Tok'un Suç Ortağı Serbest Bırakıldı! Acılı Baba İsyanda: "Bu Adalet Mi?" Kaçan Anne Eylem Tok'un Suç Ortağı Serbest Bırakıldı! Acılı Baba İsyanda: "Bu Adalet Mi?"

BIDEN'A AYRICALIK TANINMIŞTI

Kraliyet kaynakları, cenazeye gelecek liderlerin özet jet kullanmamasını istemişti. Kalabalık nedeniyle alınacak tedbirler arasında liderlerin cenazeye özel zırhlı araçlarla değil de otobüslerle götürüleceği açıklanmıştı. Tüm liderler cenaze töreninin yapılacağı Westminister Kilisesi'ne otobüslerle giderken sadece ABD Başkanı Joe Biden ve eşi, diğerlerinin aksine alana şahsi araba ile geldi.