Olay, Hamidiye Mahallesi Safa Sokak'ta saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, annesiyle birlikte dedesi Fazlı Derebaşı’nın evine gelen 13 aylık  Zümra bebek, bir anlık dikkatsizlik sonucunda evin penceresinden düştü. Kızının düştüğünü fark eden annesi ise kanlar içerisinde yerde yatan bebeğinin yanına koştu. Bebeğin ailesi ambulansın gelmesini beklemeden ağır yaralı bebeği hastaneye götürürken, annesinin üzüntüden ayakta zor durduğu görüldü. 13 aylık bebek ise kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesi veriyor.

 “ŞU ANDA YOĞUN BAKIMDA AĞIR BİR DURUMU VAR”

 Mahallede muhtar adayı olan Hüseyin Yamaç olayı anlatırken, “Komşumuz aynı zamanda da tanıdığımız bir aile, çocuk düşmüş. Gerçekten elim ve üzücü bir olay. Kan lekeleri falan var. Yakınlarını aradık, şu anda yoğun bakımda ağır bir durumu var” dedi.

 “ÇOK KAN VARDI SURATINDA”

 Aynı yerde oturan bina sakini ise çığlık seslerine koştuklarını belirtirken, “Binanın arkasındaydık. Bağırma sesleri duyduk. Buraya gelince de arkadaşı gördüm elini tutuyordu. Çocuk geldi ağzı kan içindeydi. Çok kan vardı suratında. Burnu falan kanıyordu” şeklinde konuştu.