Türkiye'de 11 Mart'ta ilk kez görülen corona virüsü (kovid-19) salgını yurt dışından gelen vatandaşlar aracılığıyla yaygınlık gösterdi. Corona virüsü ile mücadele kapsamında alınan tedbirlere her gün bir yenisi daha eklenirken, vatandaşlarında bu tedbirler doğrultusunda hareket etmesi gerektiğinin her fırsatta altı çiziliyor. Corona virüsü vaka ve hayatını kaybedenlerin sayısı da tüm Türkiye tarafından yakından takip ediliyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan gelen açıklamaya göre corona virüsü ölü ve vaka sayısındaki son durum belli oldu. İşte Türkiye'de corona virüsü ölü, vaka sayısı ve son dakika haberinin ayrıntıları!

TÜRKİYE'DE CORONA VİRÜSÜ ÖLÜ VE VAKA SAYISINDA SON DURUM

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan gelecek olan açıklamalar milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Corona virüsü (kovid-19) salgınında vaka sayıları artış gösterirken son durum da merak konusu.

FAHRETTİN KOCA AÇIKLADI!

"Bugün 7 bin 533 test yapıldı. 2 bin 69 kişinin testi pozitif çıktı ve toplam vaka sayısı 5 bin 698'e yükseldi. Ülkemizde corona virüsü nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı ise 92 oldu."