ÖĞRENCİ DOSTU FİRMA

Kahramanmaraş’ta her evde bir yolcusu bulunan Akaksu ve Ak Turizm kentin köklü firması olduğunu bir kez daha kanıtladı. Uzun süredir, sıla hasreti çekenlerin yanında yer alarak indirimli bilet tarifesini uygulayan Akaksu ve Ak Turizm Seyahat firmaları, ara tatil döneminde yaşanan yoğunluk nedeniyle de bilet fiyatlarında bir değişiklik yapmayacaklarını indirimli bilet uygulamasına devam edeceğini belirtti.

Corona Virüsle mücadele kapsamında okulların tatil edilmesinin ardından Kahramanmaraş otogarında yoğunluk yaşandı. Türkiye’nin bir çok bölgesinden öğrenim görmek için Kahramanmaraş’a gelen Üniversite öğrencileri, okulların bir hafta önce ara tatil dönemine girmesiyle otogara akın etti.

Corona Virüs ve otogarda yaşanan yoğunluk nedeniyle önemli bir karar alan Akaksu ve Ak Turizm Seyahat firmaları uzun süredir uyguladıkları indirimli bilet kampanyasının devam ettirdiğini açıkladı. Akaksu ve Ak Turizm bilet acenteleri önünde uzun kuyruklar oluşturan Öğrenciler bu iki firmaya teşekkür etti.

Artvin’e gideceğini söyleyen üniversite öğrencisi Furkan Gönen, “Memleketimize gitmek için otogara geldik. Üniversite 3 hafta tatil edildi ve biletimizi aldık. Otogarda öğrencilerden kaynaklı yoğunluk oluştu Akaksu firmasının fiyatlarda bir değişiklik yapmadığını öğrendik ve milletin firması budur diyerek ona yöneldik Akaksu'ya biz öğrenciler olarak teşekkür ederiz, keşke her otobüs firması onlar gibi olsa da bu zorluğu fırsatçılığa çevirmese keşke ” diye konuştu.

Akaksu ve Ak Turizm yetkilileri ise; “firmamız her zaman öğrenci dostu olmuştur. Biz Kahramanmaraş’ın en köklü firmasıyız ve hemşerilerimizle gönül bağımız var. Tüm Dünya’da yaşanan corona virüs yeni yeni ülkemizde görüldü ve bu nedenle okullar bir hafta önce tatil edildi. Yönetim olarak bu durumu fırsata çevirmeyi hiç düşünmedik. Hem yoğunluk hem de Corona virüs krizini öne sürerek fiyatlarda artış yapanları duyuyoruz ve asla tasvip etmiyoruz. Eğer hizmet ettiğin memleketin bir değeri olarak kendini görüyorsan, müşterilerimize de aynı hassasiyetle yaklaşman lazım. Firmamız indirimli bilet fiyatlarına devam ediyor. İster yoğunluk olsun ister sakin olsun bilet fiyatlarımızda şuan bir değişikliğe gitmiyoruz” dedi.