Kısa bir süre önce halsizlik şikâyetiyle Covid 19 testi yaptıran 25. 26. Dönem Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili, Enerji Piyasası Denetleme Kurumu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Uğur Dilipak’ın testi pozitif çıktı. Ailesiyle birlikte evinde ilaç tedavisi uygulanan Dilipak, Kahramanmaraş’taki törenlere katılamayacak.

25. ve 26. Dönem Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekilliği yapan ve şuan Enerji Piyasası Denetleme Kurumu’nda Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulunan M.Uğur Dilipak Koronavirüse yakalandı. Eşi ve çocuklarının da testleri pozitif çıkan Dilipak’ın, evinde doktor gözetiminde ilaç tedavisini sürdürdüğü öğrenildi.

Milletvekilliği döneminde Kahramanmaraş Göksun Karayolundaki çalışmaların hızlanması ve standardının yükselmesi için ayrı bir gayret gösteren Dilipak, özellikle istimlak davalarında Yargıtay’daki karara bağlanan dosyaların hızlandırılması için yoğun çaba harcamıştı.

Yaklaşık 10 gün önce yaptırdığı Covid 19 testi pozitif çıkınca evde doktor gözetiminde ilaç tedavisine başlayan Dilipak, dün yaptırdığı ikinci testinde pozitif çıkmasıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katılacağı Ak Parti 7. İl Olağan Kongresi ve Göksun Yolunun açılış törenine katılamayacağı öğrenildi.