Türkiye’nin en büyük markaları içerisinde yer alan, bünyesinde en başta dondurma, tatlı, pasta, yemek ve bir çok ürünü bulunduran MADO, annelerin el lezzeti ile yapılan içliköfteleri, üreterek vatandaşların damak lezzetine sunuyor.  

Gaziantep- Kahramanmaraş karayolu üzerinde bulanan MADO fabrikasının bir bölümünde, Kahramanmaraş’ın vazgeçilmezi olan ve menüde, “Maraş Tabağı” olarak geçen lezzet üretiliyor.

dolma, mimbar ve içliköfte üretimi, deneyimli usta bayanlar tarafından yapılarak, şehirde bulanan şubelere gönderiliyor.

SABAHLEYİN SAAT 8’DE BAŞLAYAN MESAİ GÜN BOYUNCA ÜRETİM YAPILIYOR

Gıda mühendisinden daha sonra ise son teknoloji ölçüm cihazlarından geçen değerler ilk önce hamura dönüşüyor. Daha sonra ise ağızda eriyen hamur maharetli eller tarafından açılıyor. Ağıza aromatik tadı veren kıyma, soğan ve çeşitli baharatlar ile kıyma harcı yapılıyor. Suda kaynatma ve yağda kızartma şeklinde hazırlanan içliköfteler, şehirdeki şubelere dağıtılarak vatandaşların damaklarına ulaşıyor. 

MADO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kambur’un; “Benim yemediğimi vatandaş’ta yemez” ilkesini benimseyen usta eller ise işlerini zevkle yaptıklarını, gelen yorumların ise kendilerini motive ettiklerini belirtiyor. Tamamen el yöntemi ile yapılan mimbar, dolma ve içliköfteler ise şubelerin hepsine vatandaşlara sunuluyor.