"Değerli Kahraman Şehirliler, Değerli Kahramanmaraşlılar, Sevgili 46Press.com Okuyucuları" diyerek sözlerine  başlayan Şahbazılı, kendi web portalında yer verdiği yazısında şu ifadeleri kullandı:

İlk önce hepinizi kardeşliğimizin verdiği gurur hisleriyle sevgi ve saygıyla selamlıyorum.  

Bu haftaki köşe yazımızın konusu: Kahramanmaraş'ta kendi partisinin haberini bile başkasına yazdıran  "Basın Sorumlusu" arkadaşın bir haber sitesinin Kahramanmaraş temsilcisi olarak atanması...

Bunu Facebook'ta yazdım, detaylar köşe yazısında dedim ve telefonum susmadı.  Arayan arayana, mesaj yazan yazana.  Abilerim, ablalarım, kardeşlerim, nasıl olsa yazmayacak diye düşündüler.      

Neyse böyle bir şey olamaz mı?

Olabilir. Fakat... Fakat... Fakat... Fakata girmeden önce kafanızda soru işareti olabilir.

Haklı olarak, dün bir, bugün iki diyebilirsiniz. Hemen cevaplayayım, benim sitem 2014'ten beri var, hadi bunu da geçtim. Haber yazma konusunda, Türkçe konusunda, nazar değmesin iyiyimdir.  

Neyse konuya dönelim; Kahramanmaraş'ta bir partinin "Basın Sorumlusu" arkadaşımız, bir haber sitesinin Kahramanmaraş temsilcisi olmuş.  Suçlamıyorum. Ne düşünmüştür biliyor musunuz? Yerelde haberimizi giren yok. Bir ilçe kongresi yaptık, Genel Başkan Yardımcımızı getirdik, bir kişi bile basın mensubu davet edemedik, getiremedik oraya. 

Ben gazeteciliğe soyunayım da belki nazımız geçen 3-5 kişi buluruz da haberlerimiz yayımlanır. Bu Partisinin "Basın Sorumlusu" arkadaş, partisinin Facebook sayfasını da kendi yönetiyor. 

Baksanız eğer içler acısı. Türkçe her geçen gün katlediliyor sayfada. Partinin suçu var mı? Yok. İl başkanının suçu var mı? Yok. Fakat parti yönetiminin çoğu kendi sigortalı (veya sigortasız) işçileri ve akrabaları olunca bir şey diyemiyor Başkan. Eleman işten çıkarsa santral çalışmaz, ya akraba küserse?  O da sıkıntı.   Bir gazeteci ağabeyim de yazmış k: "Açıklama yapmazsanız siz sorumlu olursunuz. 

Çamur at izi kalmasın yapmayın." Not: Değerli Ağabey, lütfen bu kardeşinizi başkalarıyla karıştırmayın. Biz çamur atmayız. Gerçi eğer çamur atılan kişi altınsa eğer çamur onda iz yapmaz. (Ya eğer değilse?)   Neyse son olarak, bu gazeteciliğe soyunan Gelecek Partisi Kahramanmaraş "Basın Sorumlusu" Kenan Çevik kardeşime başarılar dilerim. 

Başkan Güngör Londra’da

Kahramanmaraş'ta Uçak Kabusa Döndü! Yolcular Otobüslerle Kahramanmaraş'a Getirildi! Kahramanmaraş'ta Uçak Kabusa Döndü! Yolcular Otobüslerle Kahramanmaraş'a Getirildi!

DİP NOT: Parti içerisinde başarılı insanlar da var, onların hepsini tenzih ediyorum. Emeklerine gölge düşürmen istemem. Latif Öztürk, Arif Gedemenli, Fatma Şerefoğlu, Osman Kurt, Meral Çağlarsu, Hakan Ertürk, Mehmet Çevik ve ismini zikredemediğim insanlar var o partide ki, gayretleri görülmeye ve takdir edilmeye değer... 

Kaynak:Maraşpusula