Kahramanmaraş adliyesinde görevli iken, yargılamalara şaibe karıştırdığı gerekçesiyle görevden alınan ve HSK Tarafından ihraç edilen C.P.’nin soruşturmasının devamı olarak Kahramanmaraş emniyeti ilgili kişileri teknik takibe aldı.

Uzun süren teknik takip sunucu delilleri toplayan Kahramanmaraş Emniyeti Kentte hazine arazilerinin imara açılıp usulsüz satılması, ihalelerde usulsüzlük yaptığı iddiası ile bazı kamu kurumlarında ve ilçe belediyelerinde çalışan kişiler ile aralarında işadamlarının da olduğu şebekeye operasyon düzenledi.

İkametlerinde bulunarak yakalanan aralarında Milli Emlak –AFAD ve ilçe Belediyesinde Memur olarak görev yapan şahısların bulunduğu T.A- H.G- B.Ö ile olaya adı karışan İş adamı T.K ile birlikte S.S ve M.T Kahramanmaraş Devlet hastanesi Yörük selim binasında sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Emniyete götürüldü.

İKİ İŞ ADAMI FİRARDA

Polis ikametlerinde bulunmayan ve Yurt dışında olduğu belirlenen K.C 'yi dönüşte havalanın da yakalarken Firar ettikleri belirlenen iş adamları A.U ve MŞ:K'yı da yakalaması için geniş çaplı çalışma başlattı.

Kaynak: Kanal 46+sabah