Bir Avrupa ülkesinden Kahramanmaraş’a ilk uçağı indirerek dikkatleri üzerine çeken Kahramanmaraşlı İşadamı Caria Holidays Yöneticisi Selahattin Pınarbaşı Londra’daki Turizm Fuarında Türkiye standında yer alarak Türkiye’yi tanıttı.

Her yıl İngiltere tarafından Londra’da düzenlenen Uluslararası Turizm Fuarı WTM kapılarını açtı. Dünyanın çeşitli ülkelerinden yüzlerce firmanın katıldığı fuara Türkiye’den 18, Londra’dan THY ve Caria Holidays  olmak üzere toplam 20 firma katıldı.

Turizm sektörü açısından hayati öne taşıyan Uluslararası Turizm Fuarında Türkiye 300 metrekare ile yer buldu. Fuarın açılışına katılan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Türkiye standının yanı sıra KKTC standını da ziyaret etti.

Birbirinden önemli dünyanın önde gelen turizm firmalarının katıldığı fuarda yerini alan Caria Holidays’ın yöneticileri Engin Sertoğlu ve Selahatttin Pınarbaşı fuara katılan yabancılara Türkiye’yi tanıttı.

Fuarda Tükiye’deki turizmin gelişmesi için Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile istişarelerde bulunan Holidays’ın yöneticileri Engin Sertoğlu ve Selahatttin Pınarbaşı Türkiye’nin İngiltere Büyükelçisi Ümit Yalçın ile de İngiltere’deki sorunlarla ilgili sohbet etti.

İngiltere’den Türkiye’ye uçak seferleri yapan Caria Holidays’ın başarısı İngiltere’nin en büyük gazetelerinden The Sunn’a da haber oldu. Özellikle pandeminin ilk yıllarında yaptıkları cesur uçuşlarla İngiltere ve Türkiye’nin bir anda dikkatlerini çeken Caria Holidays’tan övgü ile söz eden The Sunn en uygun fiyat tarifesinin de Caria Holidays’de olduğunu yazdı.