'Deprem Bölgesinde İş Yükü Artıyor, Beyanname Süreleri Uzatılmalı!' 'Deprem Bölgesinde İş Yükü Artıyor, Beyanname Süreleri Uzatılmalı!'

Kahramanmaraş’ı Bölgesel Lig finallerinde temsil eden ve geçtiğimiz sezonu namağlup tamamlayarak şampiyon olan Kahramanmaraş GSK Kadın Voleybol Takımı’nın isim sponsoru ‘Alpedo’ oldu.
Alpedo-Kahramanmaraş GSK Kadın Voleybol Takımı Kulüp Başkanı Hüseyin Akkaya, yönetimi ve sporcularını Kervan Kale’de misafir eden Alpedo-Kervan Lezzet Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, turizm elçisi olarak Kahramanmaraş’ın tanıtımı için her alanda çalışmalarını ve faaliyetlerini sürdürdüklerini söyledi.


“Kahramanmaraş’ta ilkleri başarmak en büyük hedefimiz”
Programda sporcularla tek tek sohbet eden ve 1.lig sözü alan Sami Kervancıoğlu, burada yaptığı açıklamasında; “Alpedo-Kervan Lezzet Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, “Bugün Kervan Lezzet Grubu olarak altın kızlarımızla beraberiz. Kahramanmaraş’ın ben altın kızları olarak ifade ediyorum. Kervan Lezzet Grubu olarak bilindiği üzere kendimizi turizm elçisi olarak ilan etmiştik. Bugün Kahramanmaraş’ımızın kalesinde takımızla beraberiz. İnşallah Alpedo ve Kervan Lezzet Grubu olarak, çok kıymetli değerli sporcularımızla, takımızı 1. lige çıkarmak için var gücümüzle çalışacağız, mücadelemizi vereceğiz. Ben kızlarımızdan sözünü aldım, biz Kahramanmaraş Kadın Voleybol Takımı olarak birinciliğe taşıyacaklarını dile getirdiler. Bizlerde değerli sporcularımıza her zaman destek olmak için, yanlarında olmak için bizlerde sözümüzü verdik. İnşallah takımımızı hep birlikte 1. lige taşımak için seferber olacağız. “Kahramanmaraş’ta ilkleri başarmak en büyük hedefimiz” olmuştur bu defada böyle olacak inşallah ” dedi.
Gayemiz Kahramanmaraş, şehrimiz. Şehrimizi, ülkemizin her yerinde her alanda tanıtacağız” diye konuştu.