Temizlik görevlisi, klinik destek personeli ve güvenlik görevlisi olmak üzere 3 kategoride İŞKUR aracılığıyla 14 bin sürekli işçi alımı yapacak olan Sağlık Bakanlığı, kura çekiliş işlemlerini bugün başlatıyor. 14 bin asil ve 14 bin yedek olmak üzere toplam 28 bin kişinin adını belirleyecek olan Sağlık Bakanlığı, kura sonuçları için akşam saat 20.00’da bilgileri sisteme yükleyecek. 8 ve 9 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek olan Sağlık Bakanlığı İŞKUR sürekli işçi kura çekiliş sonuçları iki ayrı günde öğrenilebilecek. Peki, İŞKUR kura çekimi ne zaman yapılacak ve sonuçları canlı izlenebilecek mi? İşte, o bilgiler



SAĞLIK BAKANLIĞI İŞKUR KURA ÇEKİLİŞİ CANLI YAYINI

Sağlık Bakanlığı ve İŞKUR ortaklığıyla yapılacak olan 14 bin sürekli işçi kura çekilişi için şu an için herhangi bir canlı yayın bilgisi bulunmuyor. Ancak geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanlığı, 2020 yılı unvan değişikliği kura sonuçları bilgisini noter huzurunda canlı yayın ile paylaşmıştı. Bu kez çekilişin İŞKUR ortaklığı ile yapılıyor olması sebebiyle canlı yayın bilgisinin var olup olmadığı bilinmiyor.

İŞKUR SAĞLIK BAKANLIĞI SÜREKLİ İŞÇİ KURA SONUÇLARI

İŞKUR sürekli işçi kura sonuçları, bugün 26 il ve bakanlık merkez teşkilatı için gerçekleşecek. Kura, yarın da geriye kalan iller için devam edecek. Kura sonuçları her iki günde de saat 20.00’da bakanlığın açıkladığı internet adresinden öğrenilebilecek.

İŞKUR KURA SONUÇLARI EKRANI İÇİN BU LİNKE TIKLAYINIZ

Bugün ve yarın hangi illerde kura çekilişi olduğunu öğrenmek için lütfen sonraki sayfaya geçiniz.