Uzun süredir revizyonun konuşulduğu Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinde taşlar yerine oturuyor. 5 daire başkanın görevinden alınmasının ardından teşkilata yeniden şekil vereceği konuşulan Güngör’ün çantasındaki notlar gün yüzüne çıktı. Eğer önemli bir değişiklik yapılmazsa 14 Mayıs’ta ki mecliste 1 Genel Sekreter Yardımcısı 3 genel sekreter yardımcısı ile devam edileceği öğrenildi. Öte yandan Başkan Güngör’ün yeni genel sekreter aradığı ama kendi ile çalışacak bilgili donanımlı bir genel sekreter bulamadığı da iddia edildi.
YA DAİRE BAŞKANI YA GENEL SEKRETER
Yine bir değişiklik olmaması takdirinde Başkan Güngör’ün kendi kadar etkili birime yani Genel Sekreterlik Makamına Züver Çetinkaya’yı düşündüğü öğrenildi. Yine kulislerden alınan bilgilere göre, yeni genel sekreter bulunması dahilinde Züver Çetinkaya’ya bir dairenin başkanlığının teklif edildiği öğrenildi.
GENEL SEKRETER YARDIMCILARI GİDECEK
Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Ağır’ın görevinden alınması ile başlayan sürece, Genel Sekreter Yardımcıları Harun Buz, Fatih Bülbül ve Bedri Akkaya’nın bir tanesinin dahil olacağı öğrenildi. Yani 3 isimden birinin gideceği kesinleşti.
GENEL SEKRETER YARDIMCILARI İDARİ, MALİ, TEKNİK OLARAK AYRILDI
Yeni şemada Mehmet Ertürkmen’in mali işlerden sorumlu genel sekreter yardımcısı olacağı 3 dairenin ve buna bağlı müdürlüklerin ise kendine bağlanacağı öğrenildi. Denklemin yerine oturması içinse Genel Sekreter Yardımcıları Harun Buz, Fatih Bülbül ve Bedri Akkaya’nın Yani 3 isimden birinin gideceği kesinleşti. Genel sekreter Yardımcılığı makamlarının ise idari mali, teknik olarak yapılandırılacağı belirtildi.
MÜDÜRLÜK SAYISI DÜŞÜYOR
Yine belediye kaynaklarına yakın isimlerden alınan bilgilere göre, 64’e yakın müdürlüğün bulunduğu Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinde yine bir değişiklik olmaz ise 50 müdürlüğe düşürüleceği iddia edildi. İlk değişikliğin ise Basın Yayın Şube Müdürlüğünde yaşanacağı bunu sırasıyla bağlı müdürlüklerin izleyeceği öğrenildi.
Haber: kanal 46-Özel Haber- Mustafa Kılınç