KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ta ekmeğe zam! 210 gramı 10 TL oldu

Kahramanmaraş’ta ekmeğe zam yapıldı. 8 liralık somun ekmek, yeni zamla 10 liraya yükseldi. Vatandaşlar, artan ekmek fiyatları karşısında endişeli.

Abone Ol

Kahramanmaraş’ta, somun ekmeğinin fiyatı bir kez daha arttı. 8 liradan satılan ekmek, yapılan zamla birlikte 10 liraya yükseldi. Üstelik ekmeğin gramajında da bir değişiklik yapıldı.

EKMEK FİYATLARI YİNE ARTIYOR: SOMUN EKMEK 10 LİRA OLDU

7 aylık bir aranın ardından Kahramanmaraş’ta ekmek fiyatlarına yeniden zam geldi. Daha önce 8 liradan satılan 200 gramlık somun ekmeği, artık 210 gram olarak 10 liradan satılmaya başlandı.

SON EKMEK ZAMMI 20 OCAK’TA YAPILMIŞTI

Kahramanmaraş’ta ekmek fiyatlarına en son 20 Ocak tarihinde zam yapılmıştı. O dönemde 6,5 liradan satılan ekmek, 8 liraya yükseltilmişti. Şimdi ise yeni zamla birlikte ekmek fiyatı 10 lira oldu.

{ "vars": { "account": "G-V2K9QJTT0J" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }