Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde ailesinin kayıp olarak aradığı 80 yaşındaki Veli Meşe'nin cansız bedeni, bir evin bahçesindeki ağaca asılı halde bulundu. Olay, Yeşilyurt Mahallesi Güvenlik Caddesi üzerinde gerçekleşti.

VELİ MEŞE ÖĞLEDEN SONRA EVDEN AYRILDI

Edinilen bilgilere göre, 80 yaşındaki Meşe, öğle saatlerinde evinden çıktıktan sonra geri dönmedi. Akşam saatlerine kadar eve ulaşmayan Meşe’yi bulmak için aile fertleri yoğun bir arayışa başladı.

VATANDAŞLARIN İHBARI EKİPLERİ HAREKETE GEÇİRDİ

Aramalar devam ederken mahalledeki bir evin bahçesinde ağaca asılı halde bir kişiyi fark eden vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne iletti. İhbar üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi.

AFAD Başkanı Pehlivan'dan Güzelyurt Köyü'ne Ziyaret: Yeni Konutlar Yakında Teslim Ediliyor! AFAD Başkanı Pehlivan'dan Güzelyurt Köyü'ne Ziyaret: Yeni Konutlar Yakında Teslim Ediliyor!

HAYATINI KAYBETTİĞİ BELİRLENDİ

Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, ağaca asılı bulunan kişinin yaşamını yitirdiği tespit edildi. Polis ekiplerinin kimlik araştırması sonucunda, cansız bedenin Veli Meşe’ye ait olduğu kesinleşti.

CENAZE ADLİ TIP KURUMUNA KALDIRILDI

Afşin nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen Meşe'nin, yaşamına son verdiği düşünülüyor. Olay yeri incelemesinin ardından, cenaze otopsi yapılmak üzere Kahramanmaraş Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Kaynak: Elbistan'ın Sesi